RD 6+2/ 228 m², pozemek 526 m², Sedlčánky - Čelákovice

Zábranská, Čelákovice - Sedlčánky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi zděný rodinný dům 6+2 s užitnou plochou 228 m² a výměrou pozemku 526 m² v obci Sedlčánky, Čelákovice, okres Praha – východ. Na dům navazuje stavba, kde se nachází kotelna a dílna. Dům je částečně podsklepen (17,212 m²). Na pozemku stojí zděná volně stojící garáž pro jeden automobil. Dům je k celkové rekonstrukci.

Dispozice RD: 1.NP – zádveří, chodba/ hala, kde se nachází schodiště do 2. NP a vstup do sklepa včetně vstupu do kotelny a dílny, obývací pokoj, ložnice, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, kuchyň s jídelnou a spižírnou, úložný prostor pod schody. Ze schodiště (mezipatro) vede vstup na terasu a z terasy vstup na půdu. 2. NP – chodba, samostatná toaleta, koupelna s vanou, obývací pokoj, ložnice, pokoj a kuchyň.

Vytápění domu plynovým kotlem či kotlem na tuhá paliva, ohřev vody elektrickým bojlerem, voda z vlastní studny (čerpadlo DARLING), ale je možnost napojení na obecní vodovod, kanalizace, elektřina 230 – 380 V.

V Sedlčánkách se nachází 2krát obchod s potravinami, 2krát hospoda, autobusové zastávky cca 250 m od domu směr na Čelákovice. Obec Sedlčánky je součástí města Čelákovice (1,5 km). Veškerá občanská vybavenost ve městě Čelákovice, ZŠ, MŠ, SOŠ, SŠ, VOŠ, gymnázium, obchody, lékaři, sportovní aktivity, úřady, pošta, vlakové nádraží směr na Prahu, Lysá nad Labem, Nymburk atd. Sedlčánky jsou vzdálené cca 20 km od Prahy (Černý Most).

Pro více informací či prohlídku nemovitosti mne neváhejte kontaktovat.

RD 6+2/ 228 m², pozemek 526 m², Sedlčánky - Čelákovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaZábranská, Čelákovice - Sedlčánky
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná228 m²
Plocha podlahová180 m²
Plocha pozemku526 m²
Plocha zastavěná200 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
GarážAno
Mimořádně nehospodárná G
256 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-323711
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová