RD 7kk/T/G Senohraby s bazénem a saunou

V nové čtvrti, Senohraby

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům v Senohrabech o dispozici 7kk. Dům má šest ložnic, z toho dvě jsou vybavené jako dětské pokoje. Dále se v domě nachází dvě koupelny s vanou, kde jedna zahrnuje i WC, u druhé je WC samostatné. V hlavní místnosti je obývací část spojena s jídelní částí a kuchyňským koutem vytvořeným na míru. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebičemi (lednice, myčka) a plynovým sporákem. V obývací části naleznete krb. Jednotlivé části domu jsou navzájem posunuté o polovinu výšky podlaží a vytváří mezonetový typ obytného prostoru. Kromě zahrady k bytu také náleží prostorná terasa a balkón. Celý dům je nadstandardně vybaven, a to například kamerovým rozvodovým systémem s nočním viděním, který je online propojený na mobilní telefon, dále venkovním bazénem s mořskou vodou a protiproudem, nebo saunou. Velice praktická je i vestavěná garáž.
Nemovitost je výhodně umístěna s poměrně rychlým dosahem do Prahy, a to vlakem 20 minut, či autem 15 min (necelých 30 min na Václavské náměstí). Autobusová i vlaková zastávka je vzdálena cca 600m od domu.
V Senohrabech se nachází veškerá občanská vybavenost: pošta, ZŠ, MŠ, zdravotnické středisko, lékárna, restaurace, obchody, knihovna, sportovní hřiště, plovárna, kulturní zařízení a další. Pro prohlídku kontaktujte makléře nemovitosti.

RD 7kk/T/G Senohraby s bazénem a saunou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaV nové čtvrti, Senohraby
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná259 m²
Plocha podlahová259 m²
Plocha pozemku821 m²
Plocha zastavěná155 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1975
GarážAno
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-102-314266
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder