RD Cvrčovice 3+1, ul. 7. listopadu

7. listopadu, Cvrčovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

REZERVACE!!!
Rodinný dům je situován jako samostatně stojící, je částečně podsklepený, má jedno nadzemní podlaží a půdní prostor ve střeše sedlového tvaru. Vnitřní dispozice je tvořena jedním bytem prakticky o velikosti 3+1 s příslušenstvím. Rodinný dům je užíván pro potřeby bydlení. 1.PP - sklep 5,00 m2, 1.NP - chodba 8,66 m2, pokoj 17,49 m2, kuchyň 6,11 m2, koupelna 5,59 m2, WC 1 m2, spíž 1,2 m2, pokoj 19,61 m2, komora 3,63 m2, pracovna 5,13 m2, schodiště 3,42 m2 = 1.NP - celkem 71,84 m2, Podkroví - Schodiště 3,06 m2, pokoj 16,9 m2, půdní prostor 51,08 m2 = Podkroví - celkem 71,04 m2. Stáří a stavební stav: Rodinný dům byl podle dostupných informací postaven v roce 1952. V roce 1967 byla provedena přístavba do současné podoby. V roce 2007 byla provedena výměna oken a nových vstupních dveří. Na rodinném domě je prováděna pouze nutná údržba. Celkový stavebně technický stav rodinného domu lze hodnotit jako průměrný. Vnitřní vybavení je v průměrném standardu. Stavba garáže bez č.p./č.e.: Jedná se o samostatně stojí stavbu garáže na p.p.č. St. 266. Stavba je nepodsklepená, má jedno nadzemní podlaží, zastřešení je plochou střechou. Vnitřní dispozice je tvořena stáním pro 1 OA. Celkový technický stav lze hodnotit jako dobrý, v posledních letech nebyla prováděna řádná údržba. Vedlejší stavba výminku: Jedná se o samostatně stojící stavbu výminku na p.p.č. 388/2. Stavba je nepodsklepená, má jedno nadzemní podlaží, zastřešená je sedlovou střechou. Vnitřní dispozice je tvořena prakticky jedním bytem o velikosti 1+kk. Celkový technický stav lze hodnotit jako dobrý, v posledních letech nebyla prováděna řádná údržba. Další stavby a příslušenství: V řešeném případě se jedná zejména o následující stavby - zděná vedlejší stavba na p.p.č. 388/2 (sklady, dílna), zpevněné plochy, přípojky inženýrských sítí (elektro, voda, kanalizace, zemní plyn, telefon), oplocení, vrátka. Zastavění plocha 1NP 103 m2, Obestavěný prostor 445 m2, Celková výměra pozemku 770 m2, Podlahová plocha 147,88 m2, Vytápění ústřední/etážové - elektřina, Konstrukce domu – zděná (cihlová, skelet s masivní cihlovou vyzdívkou), IS – voda, kanalizace, plyn, elektro, telefon, příjezd – zpevněná komunikace, 10 min. Pěší chůze – bus, 10 min. dálnice/silnice I. tř., silnice II., III. Tř. Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií. Po dodání aktuálního energetického průkazu bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Pro více informací volejte makléře, ráda Vás v tomto domě přivítám. Nemovitost lze financovat pomocí hypotéky, kterou Vám ráda zařídím. V případě zájmu mě kontaktujte na níže uvedený e-mail či mobil.

RD Cvrčovice 3+1, ul. 7. listopadu

Popis nemovitosti

Cenaprodáno REZERVACE
KategorieRodinné domy
Lokalita7. listopadu, Cvrčovice
OkresKladno
Velikost3 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná148 m²
Plocha podlahová72 m²
Plocha pozemku770 m²
Plocha zastavěná445 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1952
ParkováníAno
GarážAno
Počet bytů1
Počet domů2
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky055-102-326056
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová