Rodinný dům 3+1, se zahradou, o velikosti 541 m2

Kochánky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Bazén
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout příjemně řešený dům v malebné vesničce Kochánky, která se nachází ve Středočeském kraji nedaleko Benátek nad Jizerou. Až neuvěřitelný klid a pohodová atmosféra v této obci vás dostanou.

Samostatně stojící RD 3+1 o velikosti 140 m2 na pozemku o velikosti 541 m2 v osobním vlastnictví byl kolaudovaný v roce 2015.

V přízemí je vstupní hala s úložnými prostory, ze které se vchází do kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje s krbem. V kuchyni je kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči Bosch (myčka, elektrická trouba, mikrovlnná trouba a lednice), dřezem a indukční varnou deskou s digestoří. Dále je v přízemí koupelna s masážní vanou a toaletou. Z haly vedou schody do obytného patra.

V prvním patře se nachází hlavní ložnice a pokoj, který může být využit jako pracovna, dětský pokoj, či pokoj pro hosty. Je zde také koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Pokoje spojuje dlouhá chodba, kde jsou zabudované vestavěné skříně na míru.

Součástí domu je velká garáž se vstupem do sklepa, zahradní domek a připravené místo na bazén.

V interiéru domu jsou plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna a obložkové dveře. Vytápění domu je řešeno elektrokotlem a krbem s výměníkem. Dostatečně velká udržovaná zahrada umožňuje vlastní realizaci, rozdělená je do dvou částí - zadní relaxační část s přípravou na bazén a tújemi a přední prostorné nádvoří pro posezení. Na střeše je nová krytina a střešní okna Velux. Vjezd na pozemek je chráněn vraty na dálkové ovládání a celý dům je chráněn centrálním zabezpečovacím systémem.

Obec Kochánky nabízí opravdu klidné bydlení s výbornou dostupností jak do Mladé Boleslavi (18 km, asi 20 min.) tak do Prahy (20 km, asi 20 min.). V obci Kochánky je základní občanská vybavenost jako obecní úřad, mateřská školka, obchod, hřiště, restaurace a cyklostezky. Za většími nákupy se můžete vypravit do 4 km vzdálených Benátek nad Jizerou, kde se také nachází další mateřské školky, ZŠ, obchody, lékaři, pekárna, pošta atd. Dopravní obslužnost obce je zajištěna autobusem do Benátek nad Jizerou a Brandýsa nad Labem.

3D prezentaci nemovitosti si můžete prohlédnout zde:
https://my.matterport.com/show/?m=4WAZHNyyMWC

V případě zájmu neváhejte kontaktovat našeho makléře.

Rodinný dům 3+1, se zahradou, o velikosti 541 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaKochánky
OkresMladá Boleslav
Velikost3 pokoje
Plocha užitná140 m²
Plocha podlahová114 m²
Plocha pozemku541 m²
Plocha zastavěná80 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2015
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Bazénano (6 m²)
Sklepano (9 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Úsporná C
159 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-02-034
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder