Rodinný dům 8+1/G Praha 8 Čimice

Rousovická, Praha - Čimice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízime rodinný dům v klidné lokalitě Praha 8 Čimice v ulici Rousovická. Okolí tohoto domu nabízí množství zeleně a veškerou občanskou vybavenot. Jedná se o zděný dům z roku 1982, který má tři nadzemní podlaží s celkovou užitnou plochou 237m2 a vnitřní dispozicí 8+1 s garáží. Dům leží na jednom z největších pozemků v této lokalitě a díky tomu má nový majitel možnost využívat prostornou zahradu s místem na posezení a relaxaci. Dům prošel před 9-lety rekonstrukcí a v posledních letech byl využíván pro vícegenerační bydlení. Z domu je výborného spojení autobusem na metro Kobylisy a do centra města. Možnost financovat pomocí hypotečního úvěru. Rádi Vám poskytneme více informací.

Dispozice:

Přízemí: vstupní hala, samostatná garsonka s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a wc, pokoj se vstupem na zahradu a krbem, garáž pro jedno auto
dvě samostatné komory

I. Patro: obývací pokoj s lodžií, jídelna, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, WC

II. Patro: čtyři samostatné pokoje, koupelna s vanou, WC

Rodinný dům 8+1/G Praha 8 Čimice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaRousovická, Praha - Čimice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná238 m²
Plocha podlahová238 m²
Plocha pozemku518 m²
Plocha zastavěná107 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby1982
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano (21 m²)
Terasaano (10 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-102-328600
Kontaktovat makléře
Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček