Rodinný dům s bazénem na velkém pozemku

K Padesátníku, Praha - Přední Kopanina

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 s dvougaráží, venkovním bazénem, podsklepeným letním domkem a dalším zázemím. Je možno ho užívat i jako dvougenerační, má dva plynové kotle a oddělené rozvody elektřiny. Dům se nachází na rohovém pozemku na okraji obce a skýtá maximální soukromí, s hezkým výhledem na Prahu, zároveň je ovšem vzdálen pouhých 150m od zastávky MHD a obchodu s potravinami. Příjemná lokalita, les i přírodní rezervace Divoká Šárka jsou v docházkové vzdálenosti. Ostatní infrastruktura, stejně jako Základní škola, školka i Mezinárodní škola jsou v 2km vzdálené městské části Praha 6 - Nebušice. Dům samotný je situován hlavně na J a JV, v přízemí se nachází vstupní hala, obývací pokoj s krbem, dále jídelnou a vstupem na terasu navazuje na kuchyň se samostatnou spíží. Ze vstupní haly je dále přístup do pracovny/pokoje pro hosty, koupelny s WC a do komory. Do patra vedou schody z dřevěného masivu, zde se nachází 4 prostorné pokoje, tři z nich jsou otevřeny až do štítu a zajištují nadstandardní světlost a vzdušnost prostoru. Dále jsou v patře ještě dvě koupelny s WC a samostatná šatna a komora. Součástí domu je dvougaráž, nicméně na pozemku je ještě přístřešek na parkování dvou aut. Pro relaxaci a trávení volného času dobře poslouží letní domek cca 40m2, jehož terasa vede k bazénu 8x4m. Letní domek je celý podsklepen a je orientován do vzrostlé udržované zahrady. Se spotřebou el. energie pomáhají solární panely, bezpečnost zajistí zabezpečovací zařízení napojené na pult ochrany. Zahradu možno zalévat vodou z vlastní studny. Výborná dopravní dostupnost na Letiště Václava Havla 2 min. K domu s okrasnou zahradou přiléhá ovocný sad se skleníkem o výměře 330m2 . DOPORUČUJEME PROHLÍDKU.

Rodinný dům s bazénem na velkém pozemku

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaK Padesátníku, Praha - Přední Kopanina
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná420 m²
Plocha pozemku1.947 m²
Plocha zastavěná183 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2005
ZařízenýČástečně
Míst k parkování4
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Balkónano (8 m²)
Terasaano (20 m²)
Bazénano (32 m²)
Sklepano (4032 m²)
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
136 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-102-318183-1
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá