Sklepní kóje 2,5 m2, v blízkosti Muzeum C a A, Praha 2

Balbínova 223/5, Praha - Vinohrady

Pronájem, Sklady Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Cihlová
  • Sklady
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu sklepní kóji 2,5 m2 v blízkosti metra Muzeum C a A, Praha 2, Balbínova. Jedná se o menší prostor samostatně uzamykatelných sklepních kójí, který se nachází v činžovním bytovém domě se samostatným vchodem do domu na chip (systém 3 zabezpečení - vstup do domu, vstup ke kójím, samostatná uzamykatelná kóje). Prostor je čistý a suchý.

Měsíční nájemné 850 Kč, odměna realitní kanceláři 850 Kč. Prostor je volný ihned k pronájmu.

Kontaktujte makléře ohledně bližších informací či prohlídky.

Sklepní kóje 2,5 m2, v blízkosti Muzeum C a A, Praha 2

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieSklady
LokalitaBalbínova 223/5, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná3 m²
Plocha nebytových prostor3 m²
Počet podlaží6
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-09--02
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA