Slunný byt 2kk/L, OV, Praha 9- Černý Most

Vybíralova, Praha - Černý Most

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Lodžie
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Slunný byt 2kk o celkové výměře 45m2, OV na Praze 9-Černý Most, v ulici Vybíralova. Byt se nachází ve 2. patře panelového domu po celkové rekonstrukci. Byt je velmi dobře dispozičně řešen, z haly se vstupuje do jednotlivých neprůchozích pokojů. V prostorném obývacím pokoji po rekonstrukci je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a na podlaze je položena dlažba. Z ložnice je vstup na zasklenou lodžii s výhledem do zeleně. Oba dva pokoje jsou orientovány na západ. Koupelna je v původním stavu před rekonstrukcí. Obrovským plusem tohoto bytu, je jeho výhodná poloha s veškerou okolní občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. V okolí naleznete obchody (Albert, Globus, Žabka, večerky...), polikliniku, poštu i lékárny. Zhruba 500m od domu se nachází Nákupní centrum Ikea, XXXLutz a OC Černý Most, které zahrnuje mnoho obchodů, restaurací, kaváren, kino či saunový svět. V této lokalitě nalezneté také spousty dětských hřišť, některá jsou i přizpůsobena na skatepark nebo parkour. Přímo naproti domu se nachází jesle, MŠ i ZŠ. Výborná dostupnost městskou hromadnou dopravou, a to pomocí autobusu (zastávka 250 m od domu), nebo metra (7minut chůze stanice Černý Most- trasa B). Doporučujeme prohlídku.

Slunný byt 2kk/L, OV, Praha 9- Černý Most

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaVybíralova, Praha - Černý Most
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová45 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Lodžieano (3 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-314724
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder