Střešní byt 3+kk/T (85 m2/47m2), Praha - Uhříněves

Václava Trojana, Praha - Uhříněves

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný slunný byt 3+kk (85 m2) s velikou terasou (47 m2), v novostavbě z roku 2010 v klidné části Prahy 10 - Uhříněvsi. Součástí bytu je podzemní parkovací stání a sklepní kóje.

Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Byt má 3 neprůchozí pokoje, množství úložných prostor, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Ze vstupní chodby se vchází postupně do všech tří pokojů – obývací pokoj s kuchyňským koutem (31 m2) se vstupem na velikou terasu (47 m2) s krásným výhledem a posezením, ložnice (12 m2) a dětský pokoj nebo pracovna (16 m2) s vlastní šatnou (3 m2). Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči (varná deska, elektrická trouba, digestoř), vestavěnými skříněmi ve všech ložnicích i předsíni.

Podlahy v celém bytě jsou plovoucí, v koupelně je pak dlažba. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna v domě. Dům je vybaven výtahem. K bytu dále náleží sklepní kóje (2,97 m2) a garážové stání, které je umístěné v suterénu domu.

V místě naleznete veškerou občanskou vybavenost. Několik základních a mateřských škol, nedaleko je oplocené dětské hřiště, obchod PENNY market je cca 500 m od bytu, v centru městské části je pošta, kavárna, radnice, bankomat a přírodní památka Obora v Uhříněvsi. Pro milovníky přírody je zde kromě zmíněné obory, je v okolí spousta rybníků, velké množství cyklostezek, Přírodní park Říčanka, Rokytka a v neposlední řadě Průhonický park či obora a zámek v Kolodějích.

Zastávka MHD „K Netlukám“ je vzdálená asi 90 m odtud se za necelé 4 minuty dostanete na Nádraží Uhříněves a dále pak vlakem na Hlavní nádraží (19 minut, vlakové spoje jezdí přes den cca každých 20–30 minut). Zastávka MHD „Sídliště Uhříněves“ je od domu vzdálená asi 500 m a odtud se za necelých 18 minut dostanete na metro „A“ Depo Hostivař.

Dopravní obslužnost pak doplňuje blízký cca 2 km vzdálený nájezd na dálnici D1 (v centru budete asi za 17 minut a na Opatově či Chodově za 7 minut) a tím i na Pražský okruh, nebo též cca 10 minut vzdálené Štěrboholy (Kutnohorská).

Doporučujeme prohlídku. V případě zájmu, kontaktujte našeho makléře.

Střešní byt 3+kk/T (85 m2/47m2), Praha - Uhříněves

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaVáclava Trojana, Praha - Uhříněves
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná85 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2015
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (47 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaMHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
92 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-01-038
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder