Světlý byt 2+kk/B 5 m2/Sklep/Gar. stání (58 m2), Bechlínská, Praha 9 - Letňany

Bechlínská, Praha - Letňany

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Skeletová
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
pronajato

bez poplatků, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+kk/B/Sklep/Garážové stání (50,73 m2 + balkon 5 m2 + sklep 2,4 m2) nacházející se ve 2.NP novostavby s výtahem, na pomezí čtvrtí Střížkov a Prosek (katastrálně již k.ú. Letňany). Byt se nabízí k pronájmu bez nábytku (slouží pro ilustraci), součástí pronájmu je vestavěná skříň v pokoji. Volné k nastěhování ihned.

Přednosti nabídky:
- kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči (elektrický vařič, digestoř, lednice, mrazák, myčka), v koupelně se nachází pračka na prádlo;

- v bytě je praktická komora;

- v obytných místnostech je plovoucí podlaha, v kuchyni, koupelně a na toaletě je keramická dlažba. Byt je vytápěn etážovým topením.

- Lokalita:
* veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Mateřská škola a základní škola přes ulici, gymnázium, poliklinika Prosek, obchody, restaurace, kavárny v těsné blízkosti.
* metro "C" Střížkov 2 zastávky autobusem, poté jste do čtvrt hodiny v centru města.

Nájem 11.500 Kč / měsíc + služby 2.100 Kč (1 osoba), 2.800 Kč (2 osoby) / měsíc + garážové stání 1.000 Kč / měsíc + převod elektrické energie na nájemníka. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Provize pro realitní kancelář je jeden měsíční nájem.

Vřele Vám doporučujeme prohlídku. Pro více informací kontaktujte makléře.

Světlý byt 2+kk/B 5 m2/Sklep/Gar. stání (58 m2), Bechlínská, Praha 9 - Letňany

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaBechlínská, Praha - Letňany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Plocha podlahová51 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaSkeletová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2005
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Rozměry - výška stropu2,55 m
Balkónano (5 m²)
Sklepano (2 m²)
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
83 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-06-048
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA