třípodlažní zděná chata, 3kk+terasa, garáž a sklep, pozemek 736m2 - CHKO Křivoklátsko, les, rybníky, výhled

Zbiroh

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

cena chaty je 1690000,- Kč plus projekt na FVE a studnu v hodnotě 300.000,-, který kupující nemusí realizovat, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi zděnou, podsklepenou, třípodlažní chatu , umístěnou v chatové oblasti Hlavatice, Zbiroh, CHKO Křivoklátsko, 45.km dálnice D5.
Celková plocha pozemku je 736m2, zastavěná plocha činí 47m2.
Chata má samostatnou galerii - jídelnu, samostatnou kuchyň, sprchový kout, a wc, hlavní ložnici, garáž, sklep. Sklep i garáž jsou na úrovni přízemí. Dispozice chaty lze nevelkými úpravami rozšířit o další ložnici a další ložnice jde také přistavět v posledním podlaží.
Chata má rozlehnou terasu v nejvyšším podlaží, orientovanou na jih, s krásným výhledem na zámek a okolní krajinu, rybníky. Objekt má dvojitá dřevěná okna. Jsou zde betonové podlahy a betonové nosníky.
Chata je umístěná na okraji lesa, společně se třemi dalšími chatami, v mírném jižním svahu, nedaleko přírodní památky skalní jehly Hlavatice a v dochozí vzdálenosti od Mlýnského a Podzbirožského rybníku. Lokalita je oblíbeným výletním místem, Fráňa Šrámek jí zmiňuje v románu Stříbrný vítr. Na pozemku je několik vzrostlých stromů, jehličnanů i jabloní.
Dodávka vody je z veřejného vodovodu, vedená skrz vodárnu soukromého subjektu pro všechny 4 chaty a vypíná se v měsících listopad-březen. El. energie je dodávaná na základě hospodářské smlouvy s ČEZ skrz objekt bývalého tábora, již 30 let pro všechny 4 chaty.
V rámci této prodejní ceny jsme pro kupujícího připravili projekt na instalaci fotovoltaické elektrárny a vyhloubení vlastní studny v celkové hodnotě 300.000,- Kč, které může kupující odečíst od kupní ceny.
Cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Pro prohlídku nebo další informace neváhejte kontaktovat makléře.

třípodlažní zděná chata, 3kk+terasa, garáž a sklep, pozemek 736m2 - CHKO Křivoklátsko, les, rybníky, výhled

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena chaty je 1690000,- Kč plus projekt na FVE a studnu v hodnotě 300.000,-, který kupující nemusí realizovat, včetně provize
KategorieChata
LokalitaZbiroh
OkresRokycany
Velikost2 pokoje
Plocha užitná105 m²
Plocha pozemku736 m²
Plocha zastavěná47 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (20 m²)
Sklepano (10 m²)
KomunikaceNeupravená
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-02-296
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg