Výdejní a skladové prostory 42 m2 v Řečkovicích

Karásek, Brno - Řečkovice

Pronájem, Výroba Pronajato
  • Nevybavený
  • Výroba
pronajato

+ služby + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Nábízíme vám rozsáhlé skladové prostory v areálu PharmaPark v Řečkovicích. Jedná se o bývalý areál La Chema na adrese Karásek 1. Skladové prostory jsou v 1 NP. Prostor má rozlohu 42 m2 a výšku stropu 5 m. V patře je možné mít skladovací prostory od 50, m2 až do velikosti 1 600 m2 nebo dle domluvy. Zatížení je 2,5 t/m2 a nákladní výtahy v případě dodatečných skladových prostor jsou na 2 t (dvě palety). Výtahy jsou s příjezdem a zastřešením pro nakládání. Prostory se mohou jakkoliv kombinovat. Cena je 5 600 Kč/měsíc. Parkování je přímo před provozovnou v ceně. Možnost zabezpečení objektu dle potřeby.
Dostupnost prostor MHD je 5 min.chůze od vlakového nádraží a zastávky Řečkovice. Příjezd kamionem je samozřejmostí. Areál je přístupný nonstop a je zabezpečen ostrahou.
Prohlídky jsou možné po domluvě. Prostory jsou volné ihned.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Výdejní a skladové prostory 42 m2 v Řečkovicích

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby + DPH
KategorieVýroba
LokalitaKarásek, Brno - Řečkovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Typ domuPatrový
Rok výstavby1987
ZařízenýNe
Mimořádně nehospodárná G
350 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-206-321722
Kontaktovat makléře
Petr Vyskočil
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 446
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-vyskocil
IČ: 74332881

"Kdokoliv osloví realitního makléře chce udělat velký krok v životě. Ať už chce nový byt koupit na pronájem nebo si ho sám pronajmout, koupit dům nebo pozemek pro budoucí život. To vše jsou velké kroky, které člověk udělá jen párkrát za život. Toto je třeba si uvědomit. Nejsem právník, jsem realitní makléř, takže moje práce je, aby obě strany podepsané na smlouvě byly spokojené.
V realitách se pohybuji tři roky a ve správě nemovitostí dva. Věřím v to, že výběr správného místa je základ pro spokojený život."

Kontaktovat makléře
bgPetr Vyskočil