Zahrada s možností stavby pro rodinnou rekreaci

Brno

Prodej, Pozemky - zahrady Prodáno
  • Zahrada
prodáno

+daň z nabytí, bez dalších poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme oplocenou zahradu v mírném jihovýchodním svahu o velikosti 926 m2, která je napojena na elektrickou síť. Na další sítě napojena není. Zahrada leží v sousedství sídliště Lesná, u kaple Svatého Antonína a poblíž nové luxusní výstavby v oblasti Sadová.
Nemovitost má šířku cca 15 m a lichoběžníkový tvar. Pod spodní hranicí pozemku teče potok. Zahrada je přístupná vozem po místní prašné komunikaci a rovněž ze spodní hranice pozemku lesní cestou.
Na KN je zapsána stavba pro rodinnou rekreaci o zastavěné ploše 22m2, která na pozemku v současné době není. Je proto předpoklad bezproblémové výstavby nové obdobné stavby.

Zahrada s možností stavby pro rodinnou rekreaci

Popis nemovitosti

Cenaprodáno +daň z nabytí, bez dalších poplatků
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaBrno
OkresBrno-město
Plocha pozemku926 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-105-308633
Kontaktovat makléře
Martin Pavlica
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 450
[email protected]
www.century21.cz/makler-martin-pavlica
IČ: 01285688

Zájem o trh s nemovitostmi, kladný vztah k lidem a zájem o příběh spojený s každým domem a člověkem mě přivedli k práci, která mě zároveň těší. Z vlastní zkušenosti vím, že přístup lidí se kterými spolupracujeme velmi ovlivňuje výsledek i našeho snažení. Rád budu vaším spolehlivým partnerem při řešení důležitého životního rozhodnutí, jakým koupě či prodej jakékoliv nemovitosti bezesporu je.

Kontaktovat makléře
bgMartin Pavlica