Zařízený byt 2+kk/L (50 m2 + 5 m2) Střížkovská, Praha 8

Střížkovská, Praha - Střížkov

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Byt s jedinečným výhledem na Prahu a Pražský hrad! Nabízíme Vám zařízený, slunný, byt 2+kk, 50,2 m2, s lodžií 5,4 m2, a sklepem 2,5 m2, v těsné v blízkosti metra Střížkov, ulice Střížkovská, Praha 8. Byt je umístěn v 8. nadzemním podlaží novostavby z 09/2019, s výtahem. Možno dále pronajmout parkovací stání (1.000,- Kč/měsíc). Byt je vhodný pro pár či jednotlivce. Majitel preferuje zájemce bez psa či kočky. Volné k nastěhování od 1.6.2021, či případně po dohodě i dříve.


Přednosti bytu:
- Byt je plně vybavený nábytkem a spotřebiči (elektrická trouba, indukční varná deska, digestoř, myčka na nádobí, lednice – vše zn. Elektrolux, koupelně je pračka se sušičkou na prádlo), televize LCD, vestavěné skříně, nábytek viz foto;
- Dřevěná podlaha, dřevěná okna, klimatizace zn. Toshiba;
- Orientace bytu na jiho-západ s krásným výhledem;
- Lokalita:
* v pěší vzdálenosti metro „C“ Střížkov (cca 5 minut), bus č. 152, 177, 166, 182, 183, 201, za 15 minut jste metrem na Muzeum, či můžete přejet autobusem na metro „B“ Vysočanská;
* veškeré sociální zařízení v místě: MŠ, ZŠ, gymnázium, obchody (Lidl hned v bytovém domě), zdravotnická zařízení, lékárny, pošta, banky, restaurace, kavárny, a další;
* velké množství kulturního a sportovního vyžití: Park Přátelství (park o rozloze 8,5 ha u metra Prosek), Prosecké skály, Ďáblický háj, Park Podviní, OC Letňany - zimní stadion, tenisové kurty, plavecký bazén, OC Harfa – metro Vysočanská.


Nájemné 16.000 Kč, poplatky (voda, topení, elektrická energie v bytě, odvoz odpadu, výtah, a další.) 3.800,- Kč. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Odměna pro realitní kancelář jeden měsíc nájemného.


Volejte makléři na domluvení si prohlídky či s případnými dotazy.

Zařízený byt 2+kk/L (50 m2 + 5 m2) Střížkovská, Praha 8

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 2+kk
LokalitaStřížkovská, Praha - Střížkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová50 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Datum nastěhování1. červen 2021
Rok výstavby2019
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Lodžieano (5 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaMHD
Velmi úsporná B
119 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky1100-16-023
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA