Prodej, byt 1+1 ulice Černého Bystrc

Černého 795/35, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme byt o dispozici 1+1 s balkonem a celkové užitné ploše 32 m2 ve vyhledávané rezidenční části Brno – Bystrc na ulici Černého. Jednotka se nachází ve 4. NP bytového domu po kompletní revitalizaci s výtahem a je orientována na západ. Z pokoje je vstup na balkon, ze kterého je krásný výhled na stromy vysázené před domem. V koupelně jádro obložené kachličkami, v kuchyni postavena nová zeď, na kterou je zavěšena zánovní kuchyňská linka. K bytu náleží sklep. Na jednotce neváznou žádná zástavní práva.
Dům prošel kompletní revitalizací. Fasáda je zateplena, nové stupačky, na střeše jsou vystavěny další byty, při výstavbě byla položena nová střecha. Energetická náročnost třídy C. Veškerá vybavenost jako škola, školka, nákupní centrum je v dochodné vzdálenosti do 2 minut.
Městská část Bystrc se nachází v blízkosti Brněnské přehrady. Je zde výborná občanská vybavenost: 3x základní školy, víceleté španělské gymnázium, několik MŠ včetně soukromých, obchodní centrum Max včetně polikliniky, pošty, banky apod. Velmi dobrá dopravní dostupnost: konečná smyčka tramvaje, nedaleko přivaděč na dálnici směr Praha.

Prodej, byt 1+1 ulice Černého Bystrc

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 1+1
LokalitaČerného 795/35, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná32 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Úsporná C
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08221556
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová