Prodej bytu 1+1 38 m2 , ulice Valouškova , Brno - Bystrc

Valouškova 574/9, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Lodžie
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme byt s dispozicí 1+1 v osobním vlastnictví ve vyhledávané části Brna, v Bystrci na ulici Valouškova. Byt je velmi vhodný buď k okamžitému nastěhování pro klidné bydlení v zeleni, v těsné blízkosti brněnské přehrady nebo jako skvělá možnost pro bezpečné investování peněz s možností pronájmu. Poptávka po pronájmech, obzvláště menších bytů, je v této době a lokalitě velká. Odkaz na virtuální 3D prohlídku naleznete na: https://my.matterport.com/show/?m=Xzzk3YZWj3t
Celková plocha bytu se zasklenou lodžií je 35m2, k bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2,23 m2. Byt se nachází v druhém patře panelového čtyřpatrového domu bez výtahu. Je velmi světlý,v krásném udržovaném stavu. V kuchyni je dlažba, novější kuchyňská linka spolu se stolem zhotovená na míru. V kuchyni je i pračka a lednice, které v bytě zůstanou. Koupelna je obložena kachličkami , umyvadlo , sprchový kout a WC, na podlaze dlažba. Součásti předsíně je vestavěná skříň. V pokoji je udržovaná parketová podlaha a opravdu velká skříň po celé šířce pokoje. I tak zde zůstává dostatek místa. Okna jsou plastová. Výhled z bytu je do zeleně , do klidného vnitrobloku.
Dům je po celkové rekonstrukci, nové stupačky, podlahové krytiny na chodbách, domácí telefon s kamerou. Bytový dům nemá náklady na revitalizaci, velmi nízké náklady na bydlení. Na ulici se bezproblémově parkuje.
Opravdu velkou výhodou je poloha bytu 5 minut chůze od přehrady , obchodu (Penny) a samého centra Bystrce – kde se nachází pošta , radnice, obchodní centrum Javor. Dopravní uzel MHD zastávka Přístaviště vzdálena 3 minuty chůze.

Prodej bytu 1+1 38 m2 , ulice Valouškova , Brno - Bystrc

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 1+1
LokalitaValouškova 574/9, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
Náklady na bydlení3 600,-
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná38 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Lodžieano (4 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08221364
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová