Prodej, Byty 1+1, 50m² -

Botanická 61/67, Brno - Ponava

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodej byt o dispozici 1+1 o rozloze 50m2 situovaný v 1NP, Byt po kompletní rekonstrukci je součástí upraveného domu s privátní zahradou ve vnitrobloku. Dům stojí v klidné oblíbené ulici Botanická lemované stromy v místě s dobrou dopravní dostupností, plnou občanskou vybaveností a nedaleko několika sadů, botanické zahrady a parku Lužánky.

Dispozice bytu v 1. podlaží se skládá ze samostatné kuchyně, 1 pokoje, velké vstupní haly, koupelny, samostatné toalety a technické místnosti s přípojkou na pračku.

K vybavení patří kompletní kuchyňská linka se spotřebiči Bosch (sklokeramická varná deska, trouba, myčka a samostatně stojící lednice), plastová okna s vnitřními žaluziemi, německá vinylová podlaha, satelitní rozvod TV a nové vypínače a světla včetně LED osvětlení v pokoji. V revitalizovaném domě s novou fasádou je kočárkárna, k jednotce přísluší velký sklep.

Oblíbená lokalita vyniká množstvím zeleně a skvělým dopravním spojením. Cesta trolejbusem do centra trvá jen pár minut, zastávka je téměř před domem. V pěším dosahu je obchodní centrum, pošta, kavárna, lékárny, několik restaurací i veškeré další služby.

Prodej, Byty 1+1, 50m² -

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 1+1
LokalitaBotanická 61/67, Brno - Ponava
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová50 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-11-214
Kontaktovat makléře
David Viktorin
CENTURY 21 All Inclusive
+420 775 165 707
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-viktorin
IČ: 03772365

"Cíle, kterých chce realitní makléř dosáhnout, musí být naprosto totožné s přáním jeho klientů a veškerá jeho činnost musí být v souladu s požadavky jeho zákazníků.
Dobrý realitní makléř navíc ví, jak těchto cílů dosáhnout.
Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti.
Spolehlivost, čestnost, férové a korektní jednání jsou pro mě naprosto prioritní hodnoty.
Maximální osobní angažovanost, znalost realitního trhu, organizační a vyjednávací schopnosti, současně v kooperaci s profesionální a uznávanou sítí realitní kanceláře Century 21, která garantuje exklusivní inzerce v rámci celé ČR včetně striktního dodržování veškerých zákonných podmínek, jsou následně zárukou úspěšného splnění vašich požadavků.
Vaše spokojenost je pro mě největší odměnou.
Přesvědčte se sami."

Kontaktovat makléře
bgDavid Viktorin