prostorný, světlý byt v OV 1+1 v centru Brna

Renneská třída, Brno - Štýřice

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme cihlový, prostorný, světlý byt v osobní vlastnictví o dispozici 1+1 ve vyhledávané lokalitě v centru Brna - Renneská třída. Lokalita výborná díky snadné dostupností do centra (2 zastávky MHD) kousek od Spilberk office centra a zároveň v krásném místě u cyklostezky kolem řeky Svratky. Byt o velikosti 38 m2 tvoří předsíň, obývací pokoj případně ložnice, kuchyně se samostatným vstupem o velikosti, koupelna s vanou, samostatné WC, a v suterénu domu pak sklepní koje. Byt lze velmi jednoduše předělat na dispozici 2+kk a využít tak jeho další potenciál. Byt se nachází ve 2. NP v cihlovém činžovní domě po kompletní revitalizaci - plastová okna, stupačky, zateplení fasády. Nízké měsíční náklady na bydlení. Byt je vhodný jako startovací bydlení nebo vzhledem k vyhledávané lokalitě je vhodný i na investici.
Veškerá občanská vybavenost v blízkosti domu - restaurace, kavárny, zastávky MHD, supermarkety atd. Výborná dostupnost centra města - cca 5 minut chůze. V blízkosti cyklostezky OC Olympie – Riviera - Brněnská přehrada. Vyhledávaná základní škola – Bakalovo nábřeží. Uvedením energetické třády G lnime zákonnou povinnost, štítek je momentálně zpracováván. S financováním Vám rádi pomůžeme.
Doporučuji prohlídku této nemovitosti.

prostorný, světlý byt v OV 1+1 v centru Brna

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 1+1
LokalitaRenneská třída, Brno - Štýřice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná38 m²
Plocha podlahová38 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Sklepano (2 m²)
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-318652
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka