Prodej bytu 1+1+balkón+parkování s nádherným výhledem

Husova, Mnichovice

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout velice pěkný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 1+1 ve 3. patře (posledním) dobře udržovaného cihlového domu bez výtahu. Prostorná kuchyň je velká cca 17 m2. Obývací pokoj / ložnice je přibližně stejně velký. Přisedá na něj balkón s nádherným výhledem a s markýzou poskytující stín. V obývacím pokoji je skříň na míru. Předsíň je též zařízená skříněmi, které skýtají dostatek úložného prostoru. Okna mají žaluzie, některá i sítě proti hmyzu. Součástí bytu je komora (technická místnost) přístupná z kuchyně. Zde se nachází plynový kotel a pračka. Je zde i nový komín pro případný kondenzační kotel. Koupelna je s vanou, WC je samostatné. Kolem domu je krásně udržovaná oplocená zahrada, kde je místo pro posezení, grilování, dětské hraní. Zezadu je i parkování s jasně přiděleným místem pro auto. Těsně před domem je zastávka autobusu, který Vás doveze na vlak do Stránčic. Nebo můžete jít na vlak přímo do Mnichovic (10 minut). Mnichovice disponují radnicí, školou, školkou, knihovnou, kostelem, obchody, pravidelnými farmářskými trhy atd. V naprosté blízkosti je lyžařský areál. Doporučuji prohlídku! S případnou hypotékou ráda pomůžu.

Prodej bytu 1+1+balkón+parkování s nádherným výhledem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+1
LokalitaHusova, Mnichovice
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby2001
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (4 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-11-084
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová