Prodej bytu 1+1 se zahradou 465 m² - Praha - Strašnice

Novostrašnická 1215/72, Praha - Strašnice

Prodej, Byty 1+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ojedinělý a příjemný byt 1+1 v osobním vlastnictví se zahradou na místě, kde stále ještě přežívá genius loci starých Nových Strašnic se zachovanými původními stavbami, a přesto s centrem města na dosah, to je výjimečná nabídka, jaká se hned tak nevidí.

Každý pohled z oken potěší a rozlehlá zelená oáza k aktivnímu odpočinku i nicnedělání dá člověku okamžitě zapomenout, že se nachází v Praze a jen 10 minut chůze od metra A.

Byt je po rekonstrukci koupelny, má nová plastová okna. Ohřev vody zajišťuje boiler s ovládáním přes mobilní telefon nebo jiná smart zařízení. Toaleta je samostatná, což je u bytů v tomto segmentu vždy vítaná výhoda. V bytě nechybí ani šikovná komora, další skladovací kapacitu nabízí samostatný zděný sklep s přístupem ze dvora.

O komfortní teplotu se v zimních měsících postará originální topný kámen, který má v interiéru současně i estetickou funkci. Alternativu k stoupajícím cenám energií nabízí krbová kamna s napojením na komín, která lze po úpravě opět zprovoznit.

Zahrada je na celé nabídce pověstnou třešničkou na dortu – a třešně tu mimochodem v létě skutečně najdete. Její celková výměra činí 1710 m², z nichž ¼ je součástí prodeje spolu s bytovou jednotkou. Kdo ze spolumajitelů kterou část užívá, je dáno dodržovanou písemnou dohodou. Vstup na zahradu a zázemí pro zavlažování jsou ve společném užívání. V přední části zahrady byly záhony, které mohou být snadno obnoveny, středová a zadní část slouží k rekreaci. Relaxovat a bavit se tu můžete opravdu v naprostém soukromí, ať už sami nebo se skupinou přátel.

Vlastnický podíl je i na zatravněném dvoře, který na zahradu navazuje, a kde se přímo nabízí možnost soukromého posezení a servírování pohoštění oknem přímo z kuchyně.

Dům je průběžně udržován (nová střecha včetně zateplení, fasáda, aj.).

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dosud dodán, dle platné legislativy je proto uvedena třída G.

V příštím roce se cesta na metro (Depo Hostivař) zkrátí na necelých 5 minut, a ještě blíž bude nové nádraží městské vlakové dopravy, které bude dokončeno v roce 2024 (viz vizualizace ve fotogalerii). Mimoto jsou pěšky do 5 minut dostupné zastávky tramvajových linek a autobusů. Autem uvítáte rychlé napojení na Jižní spojku a Pražský okruh.

Znáte na Praze 10 lepší alternativu bydlení do 4 milionů?

Prodej bytu 1+1 se zahradou 465 m² - Praha - Strašnice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+1
LokalitaNovostrašnická 1215/72, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná34 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
GarážAno
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníÚstřední elektrické, Jiné
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421738
Kontaktovat makléře