OV 1+kk, ul. Horácké náměstí, Řečkovice, CP 26,42 m2, startovní bydlení nebo jako investice

Horácké náměstí, Brno

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Parkovací stání
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Byt 1+kk v osobním vlastnictví o celkové ploše 26,42 m2 (24,33 m2 užitná plocha bytu + 2,09 m2 sklep) v desátém nadzemním podlaží z třinácti panelového domu v Řečkovicích na ulici Horácké náměstí, 25 minut MHD do centra města Brna s volným výhledem. Byt je vhodný jako startovní bydlení nebo jako investice díky těsné blízkosti centra.

Byt je ve standardu. Dům má plastová okna, rekonstruované stupačky, renovovanou fasádu a nový výtah. V domě je zaveden telefon, internet a kabelová TV. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů.

Řečkovice, jimiž procházejí významné silniční a železniční dopravní trasy, mají v současnosti městský charakter. Sídlí zde i úřad městské části Brno-Řečkovice a Mokrá hora. Značnou část zástavby Řečkovic tvoří kvalitní rodinné domy, vedle nich se zde vyskytují i panelové domy. Na východě katastru Řečkovic se za železniční stanicí na trati spojující Brno s Tišnovem rozkládá rozsáhlý průmyslový areál někdejší farmaceutické společnosti Lachema. Kromě něj jinak východní polovinu katastru tvoří již pouze rozlehlé lesy Soběšické vrchoviny. V nich se v údolí potoka Kubelína nedaleko katastru Soběšic nachází přírodní památka Soběšické rybníčky.

Bližší informace u realitního makléře.

OV 1+kk, ul. Horácké náměstí, Řečkovice, CP 26,42 m2, startovní bydlení nebo jako investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 1+kk
LokalitaHorácké náměstí, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná26 m²
Počet podlaží13
Podlaží umístění10. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano (2 m²)
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
Úsporná C
96 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-252
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek