Prodej 1+KK, Konradova, Líšeň

Konradova 2213/13, Brno - Líšeň

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK 169.400,- Kč

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout prodej bytu o dispozici 1+KK umístěného v panelovém bytovém domě na ulici Konradova v městské části Líšeň. Byt je umístěn v 7. NP z celkem 8. NP bytového domu s výtahem. Byt disponuje celkovou plochou 31 m2 a dále k němu patří sklepní kóje v 1.PP s plochou 2 m2. Původní umakartové jádro prošlo úpravou a je opatřeno novým nástřikem. Na podlahách je položeno linoleum. Dispozice se skládá z pokoje s kuchyňským koutem, prostorné vstupní chodby a koupelny oddělené od toalety. Okna jsou plastová a jsou opatřena venkovní elektrickou roletou. Kuchyňský kout je vybaven sporákem s varnou deskou a troubou, digestoří a samostatně stojící lednicí s mrazákem. Výhodou je šikovně řešený barový pult, který opticky odděluje kuchyňský kout od obývacího prostoru. Vytápění bytu o ohřev TUV je zajištěno centrálně. Byt je orientován na východ. Měsíční náklady vůči správci spojené s užíváním bytu činí 2.337 Kč včetně příspěvku do fondu oprav. K tomu je dále záloha za elektřinu ve výši 230 Kč měsíčně.

Bytový dům je umístěn na klidné ulici. Parkování je možné na dvou parkovištích na obou koncích ulice. Případně je možné využít podélné stání přímo na ulici Konradova. Do 5 minut chůze od domu je zastávka tramvaje Jírova nebo Rotreklova. Ve stejné vzdálenosti od domu je i supermarket Albert a veškeré služby. Výhodou je také umístění Líšeňské rokle, a to přímo za domem. Prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě. Prodávající si vyhrazuje právo na výběr kupujícího.

Prodej 1+KK, Konradova, Líšeň

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 169.400,- Kč
KategorieByty 1+kk
LokalitaKonradova 2213/13, Brno - Líšeň
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná31 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Výtahano
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-151
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas