Prodej bytu 1+kk/L/G Praha 5 - Jinonice

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Cena včetně kompletního servisu.

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám slunný byt 1+kk v novostavbě bytového domu v atraktivním projektu REZIDENCE WALTROVKA, který získal prestižního ocenění v soutěži Best of Realty 2017.
Bytová jednotka o velikosti 36,4 m2 s prosklenou lodžií o výměře 3,7 m2, sklepem a vlastním parkovacím místem v kryté garáži, je umístěna ve 3. patře 6-ti podlažního domu. Vysoký standard provedení obsahuje bezpečnostní dveře, dřevěné dýhované podlahy, velkofomátové obklady a dlažby Color Moods – Porcelaingres, zařizovací předměty Villeroy & Boch a baterie Grohe. V ceně bytu je i nově instalovaná kuchyňská linka s horkovzdušnou troubou, keramickou deskou, lednicí, myčkou, digestoří a led osvětlením.
Umístění bytu v nově vzniké rezidenční čtvrti v Praze 5, v těsné blízkosti stanice metra B Jinonice nabízí rychlou dostupnost do centra města. Bytový dům, který je součástí privátního vnitrobloku s možností venkovního posezení, byl projektován s ohledem na dostatek společného prostoru i soukromí pro obyvatele nové čtvrti. Majitel bytu ocení krásný výhled na nově vytvořený park Waltrovka o velikosti skoro dvou hektarů. Místní komunikace jsou osazeny dostatkem zeleně tak, aby byla vytvořena příjemná kulisa pro klidné bydlení.
Nejlepší představu o tomto unikátně řešeném projektu, který v sobě kombinuje příjemné bydlení, klid přírody, možnosti nových pracovních míst a širokou nabídku občanské vybavenosti, si uděláte během osobní prohlídky. Volejte a ptejte se.

Prodej bytu 1+kk/L/G Praha 5 - Jinonice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena včetně kompletního servisu.
KategorieByty 1+kk
Lokalita
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná36 m²
Plocha podlahová36 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Rok výstavby2016
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Lodžieano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
Mimořádně úsporná A
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-313699
Kontaktovat makléře