Prodej bytu 1+kk, 31m² - Praha 4 - Hodkovičky

Korandova, Praha - Hodkovičky

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji byt 1+kk o podlahové ploše 30,5 m2 v klidné lokalitě Prahy 4 – Hodkovičky, v ulici Korandova. Byt je umístěn ve zvýšeném 1. NP (v úrovni 1. patra) menšího bytového domu se zahradou se 4 bytovými jednotkami a skládá se ze vstupníí předsíně, samostatného WC, koupelny s vanou (3,7 m2), obývacího pokoje (17,2 m2) s kuchyňským koutem (3,6 m2) a sklepní kóje (2,9 m2) umístěné v suterénu domu. V bytě byla provedena nová elektroinstalace, plastová okna se žaluziemi, vstupní dveře se zárubněmi, podlahové krytiny jsou tvořeny keramickou dlažbou v koupelně a na WC, v předsíni a obytné místnosti s kuchyní je položena plovoucí lamino podlaha. Vytápění bytu je řešeno akumulačními kamny, ohřev TUV vlastním bojlerem umístěným v koupelně, kde je také přípojka pro pračku. Okna bytu jsou orientována na SV a SZ. Za domem je k využití zahrada. Dům je situován v klidné ulici tvořenou převážně villa domy. PENB je ve třídě E. V místě je kompletní občanská vybavenost, nákupní možnosti v blízké Bille nebo v OC Novodvorská, nedaleko je též koupaliště Lhotka, v blízkosti (200 m) je vstup do lesoparku Hodkovičky.
Zastávka BUS (Korandova) je vzdálena 1 minutu chůze, 6 min jízdy na nádraží Braník, nebo 18 min na metro Poliklinika Budějovická. Parkování možné před domem. Možnost financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi bezplatně vyřídíme.

Prodej bytu 1+kk, 31m² - Praha 4 - Hodkovičky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaKorandova, Praha - Hodkovičky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná31 m²
Plocha podlahová31 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Nehospodárná E
256 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-01-117
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose