Prodej, Byty 1,5+kk, 32m² - Praha - Košíře, novostavba

Prachnerova, Praha - Košíře

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi novostavbu vedenou jako 1,5+kk, umístěnou v 2.podlaží nově postaveného bytového domu v ulici Prachnerova, Praha 5 - Košíře. Jednotka má výměru 32,16m2, podlahy jsou již instalované, stejně tak je zařízená také koupelna.

Z okna je hezký výhled, okno je velkoformátové, zvukově izolační. Celý projekt byl dokončený minulý rok a stal se v průběhu výstavby velmi populární, má oceňovaný design. Tato jednotka může být považovaná jako tzn.startovací byt.
Ty splňují parametry pro dlouhodobé bydlení (tím spíše pro případný pronájem). V této jednotce je oddělená ložnici od obývací části a fakticky se dá považovat za 1+1/2kk.

Energetická náročnost budovy B, řízená rekuperace vzduchu - ANO.

V domě je umístěná prodejna LIDL, kavárna, TRAM je 2 minuty od domu. Vybavenost lokality je vynikající, v nedaleké vzdálenosti se nachází také sportovní areál Ladronka, řada možností k parkování (k bytu již nelze dokoupit parkovací stání od developera, ale velmi pravděpodobně půjde v domě pronajmout; v těsném okolí je ale hlídané parkoviště a další možnosti k parkování). K bytu lze dokoupit sklep. Jedná se o zajímavou investici, všechny jednotky v domě jsou již rozprodané.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.

Prodej, Byty 1,5+kk, 32m² - Praha - Košíře, novostavba

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 1+kk
LokalitaPrachnerova, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná32 m²
Plocha podlahová32 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2019
Rok výstavby2019
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
100 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-01-110
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg