Prodej bytu 1+kk (35 m2), ul. Jemnická, Praha 4 - Michle

Jemnická 355/3, Praha - Michle

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme hezký slunný byt 1+kk o velikosti 34,56 m2 v žádané lokalitě Prahy 4 - Michle.

Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (25,24 m2), koupelny s vanou a WC (4,73 m2) a haly (4,59 m2). Ve vstupní hale je velká vestavěná skříň. Kuchyňská linka obsahuje vestavěnou sklokeramickou desku, elektrickou troubu, digestoř a myčku.

Lokalita nabízí bydlení v klidu a zeleni a přitom s výbornou dopravní dostupností do centra města i na Pražský okruh a dálnici D1.

V místě je veškerá občanská vybavenost – přibližně 5 min chůze od domu se nachází multifunkční areál Brumlovka (administrativní, rezidenční a multifunkční objekty), kde jsou potraviny, pošta, CzechPoint, obchody a restaurace, lékárna, MŠ, ZŠ, psí louka, dětská hřiště, sportoviště a 3 min od domu je večerka. V bezprostřední blízkosti se kromě areálu Brumlovka nachází také Baarův park, další soukromá škola a školka, v budově Filadelfie (UniCredit Bank) rovněž Supermarket Albert, další restaurace, kavárny, dm drogerie, lékárna čistírna, wellness a fitness Balance Club Brumlovka. Více informací o lokalitě najdete na webových stránkách www.brumlovka.cz.

Velmi dobrá dopravní obslužnost – pouze 280 m od domu je umístěna zastávka BUS linek č. 118, 170 (směr metro C Budějovická, nebo Kačerov), noční linky 905, 910, 956. Na metru C Budějovická nebo Kačerov jste pak za 6 minut nebo se můžete projít a na metru jste do 15 minut. Případně 3 minuty chůze od domu se nachází další zastávka BUS linek č. 124, 139, 150, 196 (směry Budějovická, Želivského, Komořany, Modřany, Smíchovské nádraží). Nájezd na magistrálu je cca 5 minut jízdy autem a nájezd na Jižní spojku je vzdálen asi 10 minut.

Pro více informací a termín prohlídky Vaší nové adresy volejte makléřku.

Prodej bytu 1+kk (35 m2), ul. Jemnická, Praha 4 - Michle

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 1+kk
LokalitaJemnická 355/3, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Plocha podlahová35 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08121059
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

MHD

MHD

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder