Prodej bytu 1+kk, GS,Balkon, Praha - Smíchov

Tomkova 3167/2, Praha - Smíchov

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Prodej bytové jednotky jejíž kombinace balkonu, garážového stání a rozvíjeící se lokalitě je unikátem přicházející na trh. Nabídka v ulici Tomkova 2, kombinuje přírodu za domem (park Mrázovka s krásným výhledem na pulzující Anděl) a docházkovou vzdálenosti cca 5min. chůze na metro B – Anděl, kde najdete vše co potřebujete. Zároveň tímto bytem kupujete rostoucí význam, hodnotu nejen této lokality ale i zvyšující se hodnotu bydlení.

Bytová jednotka o dispozici 1+kk s balkónem 3m2 směřující na západní stranu do slepé ulice Tomkova. Celková užitná plocha bytu činí 40 m2 (obytná 37m2), umístěná ve 2. podlaží s výtahem novostavby z roku 2000.

Při vstupu do bytu naleznete předsíň s přímým vstupem do rekonstruované koupelny a toalety, rekonstrukce proběhla v roce 2020. Dále jsou zde dveře do pokoje velkorysé velikosti o rozměrech 5 x 5 m. Zde se bytové designerce podařilo splnit všechna očekávání a požadavky klienta. Je zde dostatečný relaxační prostor, který zabezbečují dvě velké pohovky, jídelní kout až pro čtyři osoby a pracovní kout s psacím stolem. Pokoj disponuje množstvím úložného prostoru, včetně třímetrové šatní skříně. Funkci ložnice plní již zmíněné pohovky, které jsou svou kvalitou určené pro každodenní spaní a obě mají i funkci rozložení pro dvě osoby. Na obývací pokoj navazuje kuchyňský kout 2,5 x 2 m, který je možné oddělit posuvnými dveřmi.

Kuchyňská linka byla v loňské roce vybavena novými spotřebiči v nerezu, sporákem AEG s indukční deskou, lednici s mrazákem Liebherr a do dřezové skříňky se podařilo umístit menší myčku na nádobí. Kuchyň tak svým vybavením splňuje požadavkyi pro náročné. Velká okna a dveře na balkón mají výhled do zeleně a přímo vybízí, vzhledem k tichému místu, k posezení
a relaxaci.

S bytovou jednotkou kupujete sklep umístění v -2. podlaží a garážové stání umístěné v -1.podlaží. V domě jsou měsíční náklady na provoz bytu činí pouze: 1,695,-Kč/ měsíc z čehož je fond oprav: 357Kč/měsíc + Poplatky za garážové stání a sklep činí: 764,-Kč/měsíc.

Vybavení bytu může zůstat a tak je byt připraven k okamžitému využití, popřípadě je zde možnost využít ho k pronájmu a vzhledem k vyhledávané lokalitě najít obratem nájemníka, který si byt převezme současně při předání bytu. Budete mít tak zajištěný okamžitý příjem z nájmu.

Financování hypotečním úvěrem je možné pro úvěrující banku a je o to ideálnější neboť nemovitost je bez právních omezení (hypotéka). Těším se na Vás při možnosti ukázat přednosti této nemovitosti.

Prodej bytu 1+kk, GS,Balkon, Praha - Smíchov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 1+kk
LokalitaTomkova 3167/2, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná40 m²
Plocha podlahová37 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2000
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
0.66 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-234
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Večerka

Večerka