Prodej, Byty 1+kk, 29m² - Tlučná

V Rybníčkách 483, Tlučná

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím prodej bytu 1+kk o výměře 28,57m2 ve městě Tlučná. Byt se nachází ve velmi klidné části V Rybníčkách v bezprostřední blízkosti lesa, nedalekého veřejného koupaliště a s možností dlouhých procházek v okolí. Byt se nachází v revitalizovaném zděném bytovém domě a je na současnou dispozici přestavěn z původního 1+1. Bytová jednotka je velmi hezky zrekonstruovaná, sestává ze vstupního prostoru s vestavěnou skříní, z chodby je vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC a dále do obytné místnosti s kuchyňským koutem, barovým pultem a částí se sedací soupravou a místem na spaní. Bytová jednotka se prodává částečně zařízená, a to kuchyňskou linkou, jejíž součástí jsou elektrický sporák se sklokeramickou deskou, trouba, pračka se sušičkou, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, dále barové židle u jídelního pultu a nástěnná obývací sestava. Zaveden je internet 02 a společná televizní anténa. Byt má nová plastová okna se žaluziemi s výhledem do klidné části bytové zástavby. V suterénu domu se nachází sklepní kóje náležící k bytové jednotce a společná sušárna s kolárnou. Pro zachování bezpečnosti v domě je na chodbě namontován kamerový systém. V roce 2013 byla realizována nová střešní krytina.

Město Tlučná je propojené MHD s krajským městem Plzeň, v okolí je mnoho pracovních příležitostí, vlakové nádraží, nedaleký nájezd na dálnici D5 směr Rozvadov, několik obchodů s potravinami, výborná restaurace Na schůdkách a další.

V současné době bytovou jednotku obývají nájemníci, se kterými má současný majitel výborné zkušenosti s platební morálkou a bezproblémovostí. V případě koupě bytu na investici je možné přepsat nájemní smlouvu na nového majitele a s nájmem pokračovat.

V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte, ráda Vám podám další informace. Prohlídku bytu vřele doporučuji. Financování bytu Vám ráda zajistím u našich finančních poradců.

Prodej, Byty 1+kk,  29m² - Tlučná

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaV Rybníčkách 483, Tlučná
OkresPlzeň-sever
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná29 m²
Plocha podlahová29 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421036
Kontaktovat makléře