Prodej světlého bytu 2+1, 62 m² - Blatná

Šilhova 754, Blatná

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Panelová
  • Nevybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO! Příležitost pro nový začátek. Tímto způsobem by se dal definovat byt 2+1 o výměře 60,9m2 + 1,3m2 sklepní kóje.
Město Blatná v severozápadní části Jižních Čecha nabízí mnoho pracovních příležitostí a bydlení se strategickou polohou mezi dalšími významnými městy této oblasti – Strakonice, Písek, Březnice. Nabízený byt se nachází v ulici Šilhova, v příjemné zástavbě mezi rodinnými domy, v severní okrajové části města, ve 3. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu.
Byt samotný je ve stavu spíše před rekonstrukcí s původním jádrem a parketami na podlaze v pokojích. Ale právě v tom poznáte jeho největší potenciál. Záleží jen na Vás, jaké stavební úpravy a výši další investice si zvolíte a vytvoříte si tak bydlení dle Vašich představ. Byt je opravdu slunný, pokoj s kuchyní jsou orientovány na S/Z a ložnice na J/V. Velkou výhodou je praktická šatna, která je vtipně schována za „vestavěnou skříní“ v předsíni. Pokud máte chuť se do rekonstrukce pustit s větší vervou, tak vybouráním jádra a dřevěných příček kolem šatny vznikne velmi pěkný prostor, v kterém s trochou fantazie vytvoříte moderní sociální zázemí, šatnu a kuchyni. Pokud jste příznivci kvality a obnovíte renovací zachovalé parkety v pokojích, získáte opravdu nádherný a útulný byt. Vaší fantazii se meze nekladou.
Dům je tichý a klidný, v domě jsou čisté sklepní prostory včetně funkční sušárny a kolárny. Za posledních 10 let nebyly provedeny na domě žádné významné stavební úpravy, ale v celém domě jsou plastová okna a vstupní portál, střecha prošla rekonstrukcí, v minulosti došlo k výměně stoupaček. Topení pro celý dům je ústřední dálkové, do bytu přivedený plyn, interiér domu je čistý a dobře opečovávaný.
V centru města jste pěšky za několik málo minut, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, MŠ v těsné blízkosti bytu. Na procházku určitě doporučuji Zámecký park a oboru s daňky, architektonickým skvostem je místní zámek. V okolí spoustu zeleně a rybníků, lákavé cyklotrasy a turisticky vyhledávaná místa.
Pokud tedy hledáte nemovitost pro nový vysněný domov, neváhejte nás kontaktovat. Na druhou stranu je takový byt v době, kdy inflace „požírá“ vaše úspory, zajisté výborná investiční příležitost. S finančním plánem a případně hypotékou Vám rádi poradíme s mým kolegou. Neváhejte a pojďme si společně domluvit prohlídku.

Prodej světlého bytu 2+1,  62 m² - Blatná

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaŠilhova 754, Blatná
OkresStrakonice
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná62 m²
Plocha podlahová61 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421272
Kontaktovat makléře