Byt 2+1, Brno-město, ul. Údolní, 1.NP/5, CP 103 m2 se sklepem a terasou, centrum Brna

Údolní, Brno - Brno-město

Prodej, Byty 2+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
8 880 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v OV v secesním domě po rekonstrukci v centru města pod Špilberkem, nedaleko od ulice Česká. Byt se nachází v 1.NP/ 5 na ulici Údolní u křižovatky s ulicí Joštova. Dům představuje pozoruhodnou architektonickou realizaci inspirovanou stavbami palácového typu a fasádou s prvky secese a historismu pozoruhodně propojenou s architekturou vilového charakteru.

Byt je po částečné rekonstrukci s užitnou plochou 85 m2. K bytu náleží i vydlážděná terasa na dvoře domu, se vstupem z kuchyně. Součástí bytu je sklep o ploše 10 m2 v 1. podzemním podlaží. Rozměry místností: pokoj 29 m2, pokoj 21 m2, kuchyň 17 m2, koupelna 6 m2, předsíň 10 m2. Pokoje jsou orientovány na SV do ulice, kuchyň a koupelna na JZ do uzavřeného dvora. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem, myčkou a plynovou varnou deskou a elektrickou troubou. K dispozici je spíž. Koupelna s vanou. Samostatná toaleta. Podlaha v pokojích je parketová, v dalších místnostech dlažba. Byt je vytápěn ústředním topením s měřiči, kotel je v domě. Okna jsou nová, dřevěná kastlová, dobře tlumí ruch z ulice. Původní zárubně a dvoukřídlé dveře. Vysoké stropy. V domě jsou nové stupačky, okna, dveře a sklepy.

Byl zpracován PENB, budova má energetickou náročnost E. Měsíční náklady za byt jsou 4 600 Kč za tři osoby, 1 400 Kč za plyn a 800 Kč za elektřinu.

Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Blízkost parku pod hradem Špilberk. Byt doporučujeme pro komfortní bydlení, na investici do pronájmu nebo pro zřízení reprezentativní kanceláře nebo ordinace. Možnost financování hypotékou. Zavolejte nám pro další informace a domluvení prohlídky.

Byt 2+1, Brno-město, ul. Údolní, 1.NP/5, CP 103 m2 se sklepem a terasou, centrum Brna

Popis nemovitosti

Cena8 880 000 Kč včetně provize
KategorieByty 2+1
LokalitaÚdolní, Brno - Brno-město
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná85 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (8 m²)
Sklepano (10 m²)
TelekomunikaceInternet
TopeníÚstřední plynové
Nehospodárná E
197 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05431283
Kontaktovat makléře
Michal Sedláček
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-michal-sedlacek
IČ: 70435286

Jako realitní makléř působím v kanceláři CENTURY 21 Bonus Brno od léta v roce 2011. Od té doby jsem zprostředkoval již více než 200 realitních obchodů. Zpočátku jsem se zaměřoval na pronájmy a prodeje bytů a rodinných domů v Brně a okolí. Od počátku roku 2015 jsem se začal věnovat i zemědělským pozemkům. Při své spolupráci s klienty je pro mě důležité zajistit hladký průběh celého procesu prodeje a koupě ke spokojenosti všech zúčastněných stran. S tím mi již více než 5 let velice pomáhá právní servis poskytovaný spolehlivou, rychlou a komunikativní advokátkou. Vždy je důležité s klienty hovořit a informovat je včas o všech podstatných fázích transakce a ušetřit jim čas. Nejspokojenější jsem, když je klient spokojený a na závěr si můžeme s úsměvem potřást rukou.

Kontaktovat makléře
bgMichal Sedláček