Byt v OV 2+1, Brno-Veveří, ul. Čápkova, 1.NP/6, CP 52 m2

Čápkova, Brno - Veveří

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

+ provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v OV. Nachází se ve dvorní části cihlového domu po revitalizaci, v úrovni dvora, v centru, na ulici Čápkova. CP 52 m2 včetně sklepa. Orientace V/S. Rozměry místností: pokoje 18 m2 a 6 m2, kuchyň 12 m2, hala 11 m2, koupelna s toaletou 3 m2. Všechna okna míří do klidného dvora se vzrostlými stromy. Z prostorné vstupní haly vedou dveře do pokoje, kuchyně a do koupelny. Do menšího pokoje se dostanete přes kuchyni. Kuchyně s jídelním stolem je vybavena linkou z roku 2015, s plynovým sporákem a troubou. Koupelna zrekonstruovaná roku 2017, se sprchovým koutem, pračkou a toaletou. Podlaha v bytě je v pokojích plovoucí a v dalších místnostech dlažba. Topení je lokální plynové. Plastová okna. Nízké náklady na bydlení. Byl vyhotoven PENB, uvádíme tedy energetickou náročnost budovy D. Možnost relaxace na dvoře domu. Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost. V blízkosti ZŠ se sportovními třídami, MŠ, botanická zahrada. V okolí do 0,5 km se nachází několik vysokých škol. Parkování na ulici. Byt doporučujeme pro komfortní a klidné bydlení i na investici do pronájmu. Nastěhování je možné od 1. 8. 2020. Pro další informace a dohodnutí prohlídky se na nás obraťte.

Byt v OV 2+1, Brno-Veveří, ul. Čápkova, 1.NP/6, CP 52 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaČápkova, Brno - Veveří
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Sklepano
Méně úsporná D
87 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-134
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek