OV 2+1, ul. Opálkova, Bystrc, CP 65 m2

Opálkova, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
prodáno

+ provize RK + daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 58 m2, pokoje 19,7 m2 + 13,8 m2 + 5 m2 lodžie + 2m2 sklep nacházející se ve druhém nadzemním podlaží z devíti podlažního panelového domu v klidné části Bystrce. Byt se nachází na ulici Opálkova, MHD 33 minut na hlavní nádraží. Je ideální jako startovní bydlení nebo jako investice na pronájem díky neprůchozím pokojům, nebo jen pro klienty hledající klidné bydlení. Byt je po kompletní rekonstrukci, nová kuchyňská linka, rozšířené zděné jádro, plovoucí podlahy a dlažba, plastová okna, nové stupačky, ústřední topení s měřiči. K bytu náleží lodžie a sklep. Dům prošel kompletní rekonstrukci, nová střecha, nový vchod, lodžie, zateplení. Městská část Brno-Bystrc se nachází na severozápadním okraji města Brna. Počtem obyvatel se řadí k největším městským částem města Brna a svou rozlohou 27,24 km² je částí největší. Pro svoji atraktivní polohu v sousedství Podkomorských lesů a Brněnské přehrady je vyhledávanou lokalitou nejen pro klidné bydlení, ale především pro volno-časové aktivity obyvatel města.

OV 2+1, ul. Opálkova, Bystrc, CP 65 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK + daň z nabytí
KategorieByty 2+1
LokalitaOpálkova, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Plocha podlahová65 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Lodžieano (5 m²)
Úsporná C
230 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-101-329286-1
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek