OV 2+1, ul. Zemědělská, Černá Pole, CP 57 m2, startovní bydlení nebo jako investice

Zemědělská, Brno

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Parkovací stání
  • Sklep
prodáno

+ provize RK 5 % + DPH (dohodou)

Popis a parametry nemovitosti

Prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 55,8 m2 + 2 m2 sklep, z toho pokoje mají cca 20 m2 a 14 m2. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží ze čtyř cihlového domu v Černých Polích na ulici Zemědělská, 10 minut chůze do lužáneckého parku a hned naproti Mendelovi univerzity. Byt je vhodný jako startovní bydlení nebo jako investice na pronájem díky sousedící Mendelově univerzitě a neprůchozím pokojům, nebo jen pro klienty, kteří chtějí klidné bydlení s dobrou dostupností do centra. Dům disponuje prostorným vnitroblokem s dětským hřištěm.

Byt je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka, novější zděné jádro, nové dveře, nové plovoucí podklady, před 10 lety se v celém bytě elektřina dělala do mědi. K bytu náleží sklep. Dům má plastová okna, rekonstruované stupačky a renovovanou fasádu. V domě je zaveden telefon, internet a kabelová TV. Dům se nachází v blízkosti veškerých služeb a obchodů.

I když je byt v osobním vlastnictví splácí se stále anuita (investiční úvěr, který sloužil k odkupu domu od města to osobního vlastnictví), jejichž zůstatek činní 452 734 Kč k 30.4.2021, a která se splácí formou měsíčních splátek ve výši 2 515 Kč. Tuto anuitu můžete buď dále splácet, nebo jí splatit najednou při nákupu této bytové jednotky, a to v hotovosti, nebo z hypotéčního úvěru, kterým budete byt financovat. Pro pokračování splácení anuity, tedy převzetí tohoto závazku nemusíte prokazovat příjmy. Kupní cena 5 047 266 Kč + Anuita 452 734 Kč je 5 500 000 Kč.

V Černých Polích převažují hlavně dvou a vícepatrové činžovní domy. Vedle činžovních domů zde však najdeme také panelové domy, rodinné domy či úhledné vily. V prakticky všech blocích se zde nalézá také relativní dostatek zeleně, což zvyšuje kvalitu bydlení v této čtvrti. Bližší informace u realitního makléře.

OV 2+1, ul. Zemědělská, Černá Pole, CP 57 m2, startovní bydlení nebo jako investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 5 % + DPH (dohodou)
KategorieByty 2+1
LokalitaZemědělská, Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná57 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
78 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-146
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek