PRODEJ 2+1 SE ZAHRÁDKOU, SLÁMOVA

Slámova, Brno - Černovice

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout prodej bytu o dispozici 2+1 se zahrádkou (50 m2) orientovanou do vnitrobloku ve výhradním užívání majitele. Byt je umístěn na 1. NP a 1. PP cihlového domu s byty na ulici Slámova v městské části Černovice a má celkovou plochu 74 m2 (k tomu výše uvedená zahrada s plochou 50 m2). Dům prošel kompletní revitalizací a je ve výborném stavu. Umístěn je na klidné jednosměrné ulici s možností parkování přímo před domem (k bytu není přímo vyhrazeno stání).

Byt je ve vynikajícím stavu po celkové rekonstrukci. V bytě je nová kuchyňská linka se spotřebiči, nové omítky a výmalba. Stejně tak jsou v celém bytě nové rozvody elektřiny a plynu, nový plynový kotel na ohřev TUV a vytápění, plovoucí podlahy a dlažba. Jeden z pokojů je orientován do ulici s okny pod úrovní země. Pokoj s kuchyňským koutem a obývák jsou orientovány do vnitrobloku a jsou v úrovni zahrady. Z kuchyně i obývacího pokoje pak vede vstup přímo na zahrádku. Toaleta je oddělená od koupelny. Koupelna je zařízena vanou. K bytu dále patří technická místnost o ploše cca 5 m2. Ohřev TUV a topení zajišťuje vlastní kotel. Náklady spojené s užíváním jednotky činí: 740 Kč – fond oprav, 250 Kč – správa domu, 200 Kč – vodné stočné, 193 Kč – osvětlení společných prostor, 2000 Kč - elektřina. Celkem tedy 3.383 Kč.

Městská část Černovice nabízí veškerou občanskou vybavenost. Zejména bych vyzdvihl Mateřskou školu na vedlejší ulici. O pár ulic dále je Základní škola. Pět minut chůze od bytu je Albert, bankomaty, restaurace, kadeřnictví, večerka, potraviny, lékárna, lékařské centrum a veterinární ambulance. Přímo před domem je pak dětské hřiště. Ve volném čase se dá využít pro in-liny, kolo nebo běh přilehlá cyklostezka kolem řeky, kolem které je několik dalších nových dětských hřišť. Neváhejte a dohodněte si osobní prohlídku ještě dnes! Tento byt se v nabídce dlouho neohřeje vzhledem k možnosti užívat zahrádku a být zároveň v centru města.

PRODEJ 2+1 SE ZAHRÁDKOU, SLÁMOVA

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+1
LokalitaSlámova, Brno - Černovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná74 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-345
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas