Prodej, Byty 2+1, 65m²

Malátova 4/14, Brno - Královo Pole

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

bez DPH, bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 v družstevním vlastnictví v udržovaném cihlovém domě ve vyhledávané lokalitě Brno- Královo Pole, ulice Malátova. Byt se nachází ve zvýšeném 1. nadzemním podlaží a jeho celková plocha je 65m2. Orientace do vnitrobloku plného zeleně. Parkovací místo v blízkosti objektu možné.

Na patře jsou pouze dvě bytové jednotky. Vstupní dveře jsou vyšší bezpečnostní kategorie s vícebodovým zamykáním. Součástí bytu je velká předsíň (7,5m2), ze které je vstup do všech ostatních místností. Do jednosměrné ulice je orientován obývací pokoj (16m2). Ložnice (18m2) s vestavěnou skříní má výhled do klidové zóny velkého nádvoří mezi domy. V obou pokojích jsou parkety na kterých je položený koberec. Kuchyně (10m2) se prodává včetně vybavení kuchyňskou linkou, sporákem, pračkou, myčkou a ledničkou. Stavební úpravou byla kuchyně rozšířena o plochu balkonu (3m2). Výhled z těchto dvou místností vidíte v přiložených fotografiích. K dispozici je dále koupelna s vanou a samostatné WC. Místnost (1,5m2) vám může posloužit jako šatna (v případě, že odstraníte vestavěnou skříň v ložnici), nebo komora.
K bytu náleží sklep (cca 3m2) se dvěma malými okny. Objekt má i velkou kočárkárnu a vlastní okrasnou zahrádku. Vytápění bytu je ústřední a ohřev teplé vody je plynovým kotlem. Náklady na bydlení byly průměrně 3900kč měsíčně pro tři osoby. Vzhledem k tomu, že se jedná o prodej družstevního bytu, neplatíte 4% daně z nabytí. V návaznosti na finanční možnosti kupujícího lze velmi rychle realizovat přepis družstevního podílu. Převod bytu do osobního vlastnictví je možný, pouze časový horizont závisí na dohodě členů družstva. Rádi vám také poradíme s financováním. Byt je vhodný i jako investice s možností úpravy na 2+kk. Majitel upřednostní zájemce s možností rychlé úhrady kupní ceny.
Prohlídky provádíme na žádost zájemce. Pouze jedna osoba a realitní makléř. Dodržujeme všechna hygienická pravidla v souladu s nařízením vlády.

Jsou věci, které nelze v inzerci popsat. A to je neskutečně příjemná, pozitivní energie ihned, jak vstoupíte do bytu. To poznáte pouze na místě.

Prodej, Byty 2+1, 65m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno bez DPH, bez poplatků
KategorieByty 2+1
LokalitaMalátova 4/14, Brno - Královo Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVano
Plocha užitná65 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (3 m²)
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-01-139
Kontaktovat makléře
Ing. Lubomír Izer
CENTURY 21 All Inclusive
+420 774 103 345
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lubomir-izer
IČ: 73846571

Vystudoval jsem geodézii-kartografii v Brně. Mimo to jsem absolvoval tříleté zájmové studium psychologie. Po odchodu z armády v roce 2005 jsem se začal pracovat jako realitní makléř. V roce 2017 jsem přijal nabídku na spolupráci s Century 21 All Inclusive v Brně.
V mém věku jsou zkušenosti v tomto oboru již samozřejmostí. Vzhledem k mým dlouholetým kontaktům řeším prodej nemovitostí nejenom v ČR, ale i na Slovensku. V případě zájmu vám rád věnuji svůj čas a pomůžu realizovat Vaše přání. Zavolejte kdykoliv a můžeme si nezávazně promluvit o tom, co potřebujete v realitách řešit.

Kontaktovat makléře
bgIng. Lubomír Izer