Prodej, Byty 2+1, 62 m² - Dolní Kounice

Karlovská 564/5, Dolní Kounice

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme velmi zajímavou investici družstevního bytu v rezidenčním komplexu. Jedná se o cihlovou budovu po celkové rekonstrukci v uživatelsky příjemném, moderním stylu. Leží nedaleko od městského historické centra. Budova je obklopena zelení, postavena na pozemku 4 134 m2, stylizovaného do relaxační podoby, který nabízí rezidentům klid, posezení ve stínu na lavičkách, velké přírodní ohniště a místo pro hry děti. Majitelé auta ocení parkoviště přímo u domu. Na druhou polovinu roku je plánovaná investice do vybudování výtahu. K dispozici je společná sušárna a kočárkárna.
Orientován je do tří světových stran, což dovoluje po celý den přístupu denního světla z několika směrů. Dispozičně se jedná o jednotku 2+1 o celkové výměře 62 m2 s halou s jídelním koutem a praktickou komorou. Toaleta je samostatná s venkovním odvětráváním. Prostorná koupelna je zařízena vanou, umývadlem, elektrickým bojlerem a místem pro pračku. Topení zajišťuje plynový kotel umístěný přímo v bytě. Byt je aktuálně uživatelsky přizpůsoben pro potřeby starší generace. Je zde velký potenciál pro moderní úpravy a nové pojetí prostoru a designu.
S financováním tohoto bytu vám pomůžeme v rámci naší kompletní služby.
Historicky významné město Dolní Kounice leží 25 km od Brna a poskytuje velmi příjemné bydlení uprostřed sadů a vinic. Dobrá dopravní obsluha v rámci IDS JMK jak do Brna, tak do Ivančic.. Je zde výborná občanská vybavenost – základní škola, dvě mateřské školy, pošta, knihovna, zdravotní středisko atd.
Mezi známé a turisticky navštěvované pamětihodnosti města patří zámek, židovská synagoga, kaple sv. Antonína s křížovou cestou a klášter Rosa coeli, hojně vyhledávaný filmovou produkcí. Tyto památky spolu s řekou Jihlavou protékající městem vytváří neopakovatelnou romantickou atmosféru.

Prodej, Byty 2+1,  62 m² - Dolní Kounice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaKarlovská 564/5, Dolní Kounice
OkresBrno-venkov
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Plocha užitná62 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421726
Kontaktovat makléře