Prodej bytu 2+1, 51 m², Holýšov

náměstí Na Výhledech 323, Holýšov

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
prodáno

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Koupit si byt v Holýšově? Za mě dobrá volba. Ale nepředbíhejme. Nejprve Vás s bytem seznámím.

Předmětem prodeje je bytová jednotka Na Výhledech v 1. NP bytového domu o výměře 51 m2 a dispozici 2+1. Pro nového majitele je byt čerstvě vymalovaný a voňavý, takže se lze rovnou nastěhovat a okamžitě bydlet.

Bytová jednotka je v původním stavu. Okna jsou dřevěná, opatřená žaluziemi, podlahy pokrývá PVC, koberec a v koupelně dlažba. Topení je zajištěno elektrickými přímotopy (zvýhodněný tarif), velkou výhodou je možnost vytápění krbovými kamny v obou pokojích, čímž lze velmi ušetřit na energiích a navíc si vytvořit v bytě sálavým teplem příjemnou atmosféru. V kuchyni je zachovalá starší kuchyňská linka s plynovým sporákem. Byt je nabízen nezařízený.

Bytový dům má velmi příjemnou lokaci na periferii Holýšova s nedalekým vstupem do rozsáhlého lesa, ale přesto je v přímém kontaktu s obchody (pekárna, potraviny, maso a uzeniny, trafika, pošta) a s lesoparkem, kde je spousta možností pro vyžití dětí a k odpočinku v přírodě.

Ve městě Holýšov dále najdeme mateřskou školu, základní školu i základní uměleckou školu. Je zde také kino, kulturní dům, několik restaurací a 2 cukrárny. V rámci zásobení potravinami též řetězce Lidl a Penny Market.

Dalším pozitivem je velmi dobrá dostupnost Holýšova do Plzně či na hraniční přechod Folmava. Lze využít jak automobilovou dopravu, tak autobusové spojení, či vlak, kdy zde staví též rychlíky na trase Plzeň - Německo.

V neposlední řadě lze zmínit, že pokud by měl nový majitel zájem koupit byt na investici, nachází se v Holýšově nadnárodní firma EvoBus, kde pracuje spousta potenciálních nájemníků.

Zaujala Vás moje nabídka? Rádi byste se dozvěděli více? Kontaktujte mě. Ráda Vám podám upřesňující informace a bytem Vás ráda provedu.

Též jsem schopna Vám zajistit s kolegou, finančním poradcem, jeho financování. Vybereme pro Vás na trhu hypotečních úvěrů tu nejlepší možnou variantu.

Těším se na Vás.

Prodej bytu 2+1, 51 m², Holýšov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
Lokalitanáměstí Na Výhledech 323, Holýšov
OkresPlzeň-jih
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431054
Kontaktovat makléře