Prodej bytu 2+1 48 m2 s úžasným výhledem na dostihový areál a golfové hřiště

Závodní 240/16, Karlovy Vary - Dvory

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízím ke koupi byt o dispozici 2+1 o užitné ploše 48 m2, v cihlovém domě v ul. Závodní, se dvěma sklepními kójemi. Byt se nachází ve 3.NP cihlového domu bez výtahu, s překrásným výhledem na areál City & Racing Club (dostihové závodiště a golfové hřiště) a orientací oken na JV. Jedná se o lokalitu s výbornou dostupností do centra města. V bezprostřední blízkosti se nachází OC Varyáda, KV Aréna, ZS, MŠ, lékař, veterinární ordinace, fotbalové hřiště, volnočasový areál meandr Ohře, hned přes ulici budete mít výbornou restauraci U Šimla. Za domem je možné využít uzavřené dětské hřiště nebo, pokud máte domácího mazlíčka, uvítáte dostatek možností na venčení. Ohřev teplé vody a tepla zajišťuje plynový kotel, okna jsou plastová, v ložnici a obývacím pokoji jsou parkety. V kuchyni, předsíni a WC tvoří podlahovou krytinu plovoucí podlaha, v koupelně dlažba. Byt je díky svému umístění výbornou volbou jako startovací bydlení pro mladé, aktivní rodinu, nebo jako investice. Nový majitel bude mít možnost vybudovat interiér dle svých představ a požadavků. Výhodou je též velmi dobře fungující SVJ, které se o dům dobře stará a pravidelně investuje do oprav a údržby domu. Náklady na bydlení činí 1365,- Kč/měsíčně za 2 osoby + dle individuální spotřeby elektrika a plyn. Chtěli byste ještě nějaký bonus ? Tak tím je určitě bezproblémové parkování přímo před domem. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který v případě zájmu pomohu vyřídit. Zaujala Vás tato nabídka ? Pro více informací kontaktujte makléřku.

Prodej bytu 2+1 48 m2 s úžasným výhledem na dostihový areál a golfové hřiště

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize
KategorieByty 2+1
LokalitaZávodní 240/16, Karlovy Vary - Dvory
OkresKarlovy Vary
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová48 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano
KomunikaceBetonová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Nehospodárná E
118.4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky36224
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Bazén

Bazén

Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová