Prodej bytu v osobním vlastnictví 2+1, 53 m² - Křivoklát, okres Rakovník

Křivoklát

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte bydlení či možnost výhodné investice na opravdu klidném a strategickém místě s nízkými provozními náklady? Nechcete rekonstruovat či hledat kompromisy mezi cenou a výborně dostupnou lokalitou? Pak Vás jistě bude zajímat nabídka krásného bytu 2+1 v osobním vlastnictví s výměrou podlahové plochy 53 m2 v městysu Křivoklát, okres Rakovník. Byt se nachází ve 3. NP panelového domu, který má vlastní studnu s úpravnou vody včetně akumulace (neplatí se vodné a stočné). Zároveň je k bytovému domu přiveden obecní vodovod. Dům má vlastní čističku odpadních vod, která bude v roce 2023 přepojena na veřejnou kanalizaci. Vytápění - centrální kotelna pro 4 vchody. K bytu náleží sklep a společný balkon v mezipatře. Samotný byt se nachází v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a je z něj nádherný výhled do údolí řeky Berounky.
Městys Křivoklát je atraktivní a oblíbená lokalita v okrese Rakovník, ve středočeském kraji. Díky světoznámému královskému hradu z počátku 12. století, dodává společně s křivoklátskými lesy a řekou Berounkou jedinečnou atmosféru. Byt se nachází v klidné lokalitě mimo turistický ruch, který je v městysu okolo hradu. Velkou výhodou je dopravní dostupnost zajištěná vlakovou tratí Rakovník-Beroun. Ze stanice Křivoklát je možné přestoupit v Berouně do Prahy. Dobrá dopravní dostupnost je také autobusovou linkou do okolních měst Kladno a Rakovník.
V blízkosti domu je k dispozici základní občanská vybavenost– základní škola, mateřská škola, pošta, praktický lékař, potraviny a smíšené zboží, restaurace, zdravotní středisko. Hrad Křivoklát je od domu 10 min. chůze, vyhlídka Paraplíčko 500 m. V chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, najdete velké sportovní i kulturní vyžití - Roztocké vodopády, přírodní a jezdecké stezky, řeky, vyhlídky, naučné stezky..
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si osobní prohlídku. S financováním koupě bytu vám rádi pomohou naši zkušení finanční konzultanti, kteří jsou schopni zajistit nejlepší podmínky na trhu.

Prodej bytu v osobním vlastnictví 2+1, 53 m² - Křivoklát, okres Rakovník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 2+1
LokalitaKřivoklát
OkresRakovník
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431038
Kontaktovat makléře