Prodej bytu 2+1 s lodžií, 62 m², Armádní, Milovice – Mladá

Armádní 501, Milovice - Mladá

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi byt 2+1 s lodžií v osobním vlastnictví o celkové užitné ploše 62 m², ul. Armádní, Mladá, část města Milovice v okrese Nymburk. Byt prošel rekonstrukcí, tj. podlahy, štuk, výmalba, nová plastová okna apod. Bytová jednotka se nachází v zatepleném panelovém bytovém domě ve 3. patře s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje (1,59 m²). Parkování ihned před domem. Měsíční poplatky spojené s užíváním bytu činí cca 2.600,- Kč/měsíc.

Dispozice bytu:
chodba (8,52 m²), obývací pokoj (16,57 m²), ložnice (16,27 m²) se vstupem na lodžii (4,01 m²), prostorná kuchyň s jídelnou (11,58 m²), koupelna s vanou (2,68 m²) a samostatná toaleta (0,81 m²).

V okolí je veškerá občanská vybavenost, tj. obchody, lékaři, úřady, spoustu zábavy pro dospělé i děti, příroda, parky, MŠ, ZŠ, autobusové zastávky, vlak a mnoho dalšího. Cesta do Prahy autem trvá cca 25 minut.

V případě zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

Prodej bytu 2+1 s lodžií, 62 m², Armádní, Milovice – Mladá

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaArmádní 501, Milovice - Mladá
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná62 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-11-016
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová