Moderní a útulný byt v Nupakách

Luční 331, Nupaky

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Sklep
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dobrý den, v rámci All inclusive servisu si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi velmi útulný a prakticky řešený byt 2+1 o rozloze 51,5 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě obce Nupaky, ležící 5km jihovýchodně od hranice Hlavního města Prahy a zároveň také 4 kilometry západně od města Říčany.
Byt je dispozičně řešený jako 2+1, kdy je zde útulný obývací pokoj (14m2), prostorná kuchyně s jídelní částí (12m2), která je vybavena všemi moderními spotřebiči, neprůchozí ložnice (10m2), koupelna s vanou (3m2), samostatné WC a šatna s technickou místností (4,5 m2). Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, umístěný v kuchyni. Velkou výhodou jsou úložné prostory tohoto bytu, které jsou formou půdního prostoru o velikosti (16m2), do kterého je vstup po vyklápěcích schodech z kuchyně, tyto prostory jsou nad rámec plošné výměry bytu. K bytu dále přísluší sklepní kóje (1,5m2) a parkovací stání před domem.
Tato nemovitost se nachází ve 3 NP menšího třípatrového domu z roku 2009 s 11 bytovými jednotkami, který je velmi pěkně udržovaný. V přízemí domu je společná kolárna a prostor se sklepními kójemi. Přes ulici je možnost využít parkování například pro návštěvy.
Dále jistě oceníte opravdu velmi nízké režijní náklady na provoz tohoto bytu.
Zálohy na FO činí měsíčně cca 750 Kč, na služby 1.000 Kč, na provoz 550 Kč, celkem 2.300 Kč/2 osoby.
PENB domu je energetická třída C.
Tato lokalita je vhodná především pro mladou aktivní rodinu. V přímé dostupnosti jsou k dispozici cyklostezky, lesní dětské hřiště Třešňovka odkud se dá příjemnou procházkou dojít až k biotopu do Lipan, pro opravdové milovníky přírody až do Uhříněvsi. Pro nadšence adrenalinových disciplín je zde volně přístupné pumptrackové hřiště. Obec Nupaky je vybavena mateřskou školkou, restauracemi a obchodem. Ostatní občanská vybavenost je v sousedních Čestlicích. Jihozápadním sousedství obce probíhá dálnice D1, je odsud výborná dostupnost do Prahy jak autem, tak autobusem na metro C s dojezdem několika minut.
Vzhledem k tomu, že nákup nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně. Byt vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat makléřku této nemovitosti, ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Moderní a útulný byt v Nupakách

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaLuční 331, Nupaky
OkresPraha-východ
Náklady na bydlení750Kč fond oprav, 1.000Kč služby, 550Kč provoz
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování31. červenec 2022
Rok výstavby2009
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
123 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-11-704
Kontaktovat makléře