Byt 2+1 v osobním vlastnictví, 51 m² - Ostrava - Zábřeh, prodej

Bolotova 1771/5, Ostrava - Zábřeh

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Před lety nadčasově zrekonstruovaný byt pro single nebo pro mladou rodinu, kteří ocení komfort a účelné uspořádání a zařízení bytu. Úložné prostory jsou výrazně rozšířeny atypickou komorou, kde je možno připojit pračku. Regály na míru umožňují uskladnění hromady věcí, které se postupem času objeví v každé domácnosti a není je kam dát - v tomto bytě ano, do komory.
Stávající majitel je profesí elektrikář a v bytě je to znát. Designové zásuvky v každém rohu každé místnosti umožňují libovolné uspořádání nábytku a elektrických spotřebičů. Byt má vlastní televizní anténu, proto nejsou překvapením televizní zásuvky nejen v obýváku, ale i v kuchyni a ložnici. Perličkou jsou zásuvky v ložnici - na zdi naproti postele jsou umístěny asi ve výšce jeden metr, aby bylo možno připevnit televizi na stěnu pro sledování přímo z postele, a nikde nebudou trčet přívodní kabely.

Původní topení gamaty v jednotlivých místnostech bylo nahrazeno plynovým kotlem v koupelně a vytápění bytu zajišťují radiátory. Trubky k radiátorům jsou šikovně zasekány ve zdi, takže nijak neomezují umístění nábytku dle vlastních představ.
Na plynovém kotli byla provedena kompletní údržba a číštění včetně revize v květnu 2023. Revize plynových rozvodů a komínu probíhají v platných termínech.

Plovoucí podlahy v celém bytě podtrhují moderní vzhled celého bytu. V koupelně je dlažba, samozřejmě.
Každý návštěvník oceňuje (a věřím, že i nový majitel ocení) provedení kuchyňské linky, která zahrnuje všechny obvyklé spotřebiče. Překvapením bývá vstup do komory skrz kuchyňskou linku.
Součástí kuchyně je atypický zabudovaný žulový stůl ladící s parapetem a tvoří tak dominantu kuchyně, u které je radost posedět a najíst se.

Vestavěné skříně v ložnici nabízejí několik velkých šuplíků, širokou škálu různě velkých polic a nechybí ani tyč na ramínka. Do vestavěné skříně lze umístit i tiskárnu (formát A4).

V málokterém bytě najdete pohodlně velký sprchový kout. Tady to ani není kout. Je to velká prostorná sprcha. S klidným svědomím můžeme říct, že dvoumístná.

Bezproblémoví sousedé dbají na to, aby se do domu nedostal nikdo cizí, sklepní prostory jsou odděleny uzamykatelnou mříží. Pocit bezpečí v bytě umocňují kvalitní bezpečnostní dveře.
Podlaha půdy je zateplena foukanou izolací. Byt je v posledním patře a tedy v něm bývá v létě tepleji, ale po zaizolování půdy je teplota v lteních měsících znatelně nižší než dříve. To má samozřejmě pozitivní dopad i na vytápění v zimě.

Kromě revize plynového kotle zajistil majitel během května seřízení plastových oken, vyspravení žaluzií a instalaci nové plynové hadice ke sporáku, která odpovídá současné normě.
Kompletní rekonstrukce bytu proběhla již před několika lety a aktuální stav odpovídá jeho byť šetrnému užívání - drobné oděrky nebo škrábance, více při prohlídce bytu.

Byt 2+1 v osobním vlastnictví,  51 m² - Ostrava - Zábřeh, prodej

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaBolotova 1771/5, Ostrava - Zábřeh
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Plocha podlahová53 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431435
Kontaktovat makléře