ul. Mitušova - Prodej bytu 2+1, 57m² Ostrava - Hrabůvka

Mitušova 952/49, Ostrava - Hrabůvka

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím nově zrekonstruovaný byt 2+1 o velikosti 57m² V Ostravě Hrabůvce.

Jedná se o částečně vybavený byt v osobním vlastnictví, který prošel kompletní rekonstrukcí v druhé polovině roku 2022 a zatím v něm nikdo nebydlel. Díky tomu je vzdušný, má moderní vzhled, ale pořád zde zůstává dostatek prostoru pro to, aby jste si jej dotvořili podle svých představ.

Nedělní obědy hravě uvaříte na indukční desce, zatím co z vestavěné trouby bude vonět zákusek ke kávě. Špinavé nádobí dáte jednoduše do myčky, takže uklizeno bude raz dva. Moderní digestoř dodává celé kuchyni šmrnc.

V obývacím pokoji je dostatek místa pro rohovou sedačku, křeslo a do výklenku se skvěle hodí vinotéka či knihovna.

Ranní vstávání zpříjemní sluníčko, které prosvítá skrz stromy do pokoje, kde se s přehledem vleze manželská postel, skříně a i pracovní kout. Díky oknům na jihovýchod a okolním stromům je v bytě příjemná teplota i v létě.

Koupelna, která je u vstupu, má díky stylovému obložení a černým matným doplňkům moderní design. Takže první dojem z bytu bude pro návštěvu perfektní.

Samotný byt se nachází v klidné části Hrabůvky na ulici Mitušova. Kolem domu je travnatá plocha a za domem je parkoviště. Zastávka MHD a obchod je necelých 5 minut pěšky.

Při venčení psa, nebo nedělní procházce jistě oceníte Kopec Hrabůvka, který vnáší nádech přírody mezi domy. Bělský les je pěšky necelých 7 minut. Takže i když bydlíte ve městě, všude kolem Vás je dostatek zeleně. Pokud jste opravdový milovník přírody, takhle lokalita je přímo pro Vás.

Každý ví, že pohyb je důležitý pro delší a kvalitnější život, i v tomto ohledu je umístění bytu skvělé. Jen 15 minut pěšky je Sportovní areál. Jestli berete sport spíš jako aktivní relax, bude se Vám líbit minigolf nebo procházka lesem u kterého si vyčistíte hlavu a zapomenete na každodenní starosti.

Stejně jako pohyb je důležitý i čas strávený s rodinou. Díky Výukovému centru v Bělském lese bude sobotní odpoledne příjemně strávené, děti se naučí nové věci a večer rychle usnou. Rodiče ocení, že 2 minuty od bytu je dětské hřiště, kde si děti mohou hrát a potkávat nové kamarády.

Pokud Vás tento byt zaujal, zavolejte mi! Rád s Vámi domluvím prohlídku.

ul. Mitušova - Prodej bytu 2+1,  57m² Ostrava - Hrabůvka

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaMitušova 952/49, Ostrava - Hrabůvka
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná57 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýČástečně
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09521104
Kontaktovat makléře
Patrik Rubina
CENTURY 21 Real Tip
+420 720 044 265
[email protected]
www.century21.cz/makler-patrik-rubina
IČ: 11659904

Už od malička mám rád nové technologie, pořádek a komunikaci s lidmi. Dnes s hřejivým pocitem můžu říct, že žiju svůj sen. Denně komunikuji s lidmi, udržuju si pořádek ve svých záležitostech a díky tomu dělám co slíbím. A hlavně tím, že mě to od mala táhne k technologiím, dělám věci co staří "makléřští psi" nedělají. Jsem moderní realitní makléř.

Zavolejte a i Vy můžete zažít prodej 21. století :-)

Kontaktovat makléře
bgPatrik Rubina