Prodej zrekonstruovaného bytu 2+1, 78m² - Praha - Černý Most

Vašátkova 1024/27, Praha - Černý Most

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Černý Most je svou polohou na metru strategickou spojnicí s centrem metropole. I autem se zde snadno a rychle napojíte na městský okruh i všechny rychlostní komunikace směrem z Prahy na východ a na sever. Pro bydlení je místo ideální pro množství obchodů, restaurací, sportovišť a zábavních podniků. A nezapomínejme na přírodní zákoutí, která byste v této lokalitě možná nečekali. Díky nim je Černý Most v létě dostatečně zelený a v zimě, když nasněží, dokáže být i bílý.

Rezidence Bridge se nachází na okraji zdejší zástavby, jen 200 metrů od rozlehlého parku U Čeňku s dvěma venkovními posilovnami, skateparkem, dřevěným altánem k posezení, a místním i přespolním dobře známou kavárnou Plechárna. Na park navazuje rybník Martiňák, Pískovna, Dolní rybník a především úchvatný Golf Resort Black Bridge.

Kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 odpovídá požadavkům a nárokům moderní doby. Kuchyně má samostatný vstup z předsíně, v zadní části je otevřená, a s obývacím prostorem ji propojuje jídelní kout. Toaleta a koupelna jsou oddělené a disponují podlahovým topením. Z koupelny do ložnice se dostanete diskrétně přímým vstupem a nemusíte procházet předsíní. Uzavřená pětimetrová místnost za ložnicí se může stát prostornou šatnou, komorou nebo domácí pracovnou, kde vás od práce nebude nikdo a nic vyrušovat.

Své věci pohodlně uskladníte ve vlastním sklepě v podzemním podlaží, aniž byste je museli nosit daleko. Výtah je hned naproti bytu. A na svém podlaží najdete jak kolárnu, tak kočárkárnu. Dům a byt je zcela bezbariérový a parkování u domu bezzónové a bezproblémové. V suterénu domu se nachází velká společenská místnost se zázemím z původní hotelové restaurace, kterou lze skvěle využít třeba k pořádání narozenin. Součástí společných částí domu je také zrevitalizovaný zahradní kout s dětskou průlezkou a posezením, které vybízí třeba k letnímu grilování.
Ještě nejste rozhodnutí? Videoprezentace prozradí více. A prohlídka bytu přímo na místě vše.

Prodej zrekonstruovaného bytu 2+1, 78m² - Praha - Černý Most

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaVašátkova 1024/27, Praha - Černý Most
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná78 m²
Plocha podlahová74 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano (4 m²)
DopravaDálnice, Silnice, MHD
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
103 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-11-757
Kontaktovat makléře