2+1 Praha 1 Nové Město

Soukenická 1927/9, Praha - Nové Město

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Terasa
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout velice hezký byt o velikosti 2+1 s terasou s celkovou plochou bytu 62,82m2 + 25,67m2 terasa. Jedná se o designový byt v domě po kompletní rekonstukci v samotném centru Prahy v ulici Soukenická v těsném sousedství Náměstí Republiky.

Byt je rozložen do dvou hlavních podlaží. Na hlavním podlaží je obývací pokoj s kuchyní a terasou orientovanou do vnitrobloku, kde můžete v klidu posedět nebo si užít grilování. Dále je zde samostatná toaleta. Točitým schodištěm se dostaneme do pracovny na niž navazuje ložnice a koupelna se sprchovým sprchový koutem, WC.

Vysoké stropy a okna působí velmi přijemně a umocňují přijemný pocit celého interiéru, který vznikl podle návrhu architektonického a designového studia. Dřevěné podlahy jsou z kartáčovaného olejovaného dubu. V koupelně je na podlaze dlažba a mozaika z mramoru, povrch stěn je z italského umělého kamene Quarella. Kuchyňská linka je vybavena žulovou pracovní deskou a spotřebiči Miele a Siemens.

V okolí domu je řada nákupních možnostní, nespočet kaváren, restaurací, služeb a mnoho dalšího vyžití. 200 metrů od domu je stanice metra linky B Náměstí Republiky a tramvajové zastávky.
Byt je vhodný jak k bydlení, tak k investici k dlouhodobému nebo krátkodobému pronájmu. V případě zájmu pomůžeme se správou. Možnost financovat pomocí hypotečního úvěru. Přijďte se sami přesvědčit o kvalitách této nabídky.

2+1 Praha 1 Nové Město

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 2+1
LokalitaSoukenická 1927/9, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná88 m²
Plocha podlahová88 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (26 m²)
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaMHD
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-330146
Kontaktovat makléře
Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček