Slunný byt 2+1/2T /S (61,2 m2), Na Jezerce, Praha 4 – Nusle

Na Jezerce, Praha - Nusle

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme slunný byt 2+1 s dvěma terasami (podle prohlášení vlastníka 48,3 m2 + 2xT celkem 12,9 m2), 5. patro, se sklepem 2 m2, v činžovním cihlovém domu, bez výtahu, z roku kolem 1930 v ulici Na Jezerce, Praha 4 – Nusle, jen 5 minut od metra "C" Pankrác. Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v roce 2005-2006. V bytě se zajišťuje teplá voda a vyhřívání bytu vlastním 3 roky starým plynovým kotlem Viessmann. Zálohy na služby jsou stanoveny ve výši 2.600 Kč měsíčně.

Přednosti bytu:
- Krásný výhled z terasy u obývacího pokoje až na Žižkovsou věž, orientace na severo-východ, druhá terasa jiho – západ;
- Obývací pokoj s terasou, ložnice s terasou;
- Menší místnost s kuchyňskou linkou a spotřebiči (elektrická trouba, plynový vařič, digestoř), koupelna se sprchovým koutem;

Lokalita:
* metro „C“ Pankrác, bus č. 188 (zastávka 2 minuty pěší chůzí od domu);
* veškeré sociální zařízení v místě: mateřská škola a základní škola 2 minuty pěší chůzí, lékaři, pošta, restaurace, kavárny, každou středu se konají „Farmářské trhy“ před OC Arkády Pankrác, obchody v OC Arkády Pankrác, Buahaus, a další;
* velké množství kulturního a sportovního vyžití: park Jezerka, centrální park Pankrác, TJ Pankrác (fotbalové hřiště, tenisové hřiště, nohejbalové hřiště), Beachklub.

Prozatím nebyl dodán průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádíme třídu G. Jakmile jej budeme mít upřesníme.

Doporučujeme Vám tento byt s posezením na terase s krásným výhledem na Prahu. Volejte makléři na domluvení si prohlídky či s případnými dotazy +420 725 293 228.

Slunný byt 2+1/2T /S (61,2 m2), Na Jezerce, Praha 4 – Nusle

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+1
LokalitaNa Jezerce, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Plocha podlahová48 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1940
ZařízenýAno
Výtahne
Terasaano (13 m²)
Sklepano (2 m²)
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky1100-11-047
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Lékař

Lékař

Škola

Škola

Školka

Školka

Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA