Prodej bytu 2+1, 51 m², ul. Buková, Praha 3 - Žižkov

Buková, Praha - Žižkov

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi v osobním vlastnictví slunný na jih orientovaný byt 2+1 o výměře 51 m² v ulici Buková na Jarovském sídlišti, které je součástí Žižkova na Praze 3. Jarovské sídliště je výjimečné množstvím zeleně, trávníků, parčíků a vzrostlých stromů, které často převyšují i samotné domy. Jeho architektura navazuje na původní záměr z roku 1912, kdy starý Jarov byl budován podle vzoru anglického zahradního města. Prostě na Jarovském sídlišti bydlíte tak trochu v zahradě. Je kompromisem mezi bydlením ve městě a v přírodě.
Byt se nachází ve 2. NP cihlového a čtyřpodlažního bytového domu, který prošel větší rekonstrukcí, tj. nová plastová okna, zateplení celého domu, nové rozvody odpadu a plynu, fasáda apod. K bytu náleží sklep (cca 2 m²). Lze využívat společné části domu, resp. nebytový prostor, a to zejména kočárkárnu/ kolárnu, sušárnu, žehlírnu (mandl) a dílnu. Byt je po částečné rekonstrukci - má zděné jádro a nová plastová okna. Dřevěné parkety v pokojích a kuchyňská linka jsou v původním stavu. Vytápění ústřední dálkové, plynoměr a vodoměr se nachází v bytě. Měsíční poplatky spojené s užíváním bytu činí 3.389,- Kč + elektřina a plyn, dle spotřeby. Parkování před domem.

Dispoziční řešení bytové jednotky: vstupní chodba/ předsíň, obývací pokoj, ložnice, kuchyň se spižírnou a jídelnou, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Pokoje nejsou průchozí a každý má samostatný vstup.

Výhodou této lokality je, že máte vše potřebné ihned na dosah, a to Albert cca 3 min, Kaufland cca 300 m, mateřskou školku, základní školu, JumpPark, Inline dráha, dětská hřiště, veterinu, lékárny, polikliniku, restaurace a mnoho dalšího. Zhruba 200 m od domu je Malešický les, Malešický park a nedaleko Třešňovka. Na tramvaj i autobus cca 4 min, na vlak cca 15 min. Metro je vzdálené čtyři stanice autobusem nebo 15 min. tramvají.

V případě potřeby či zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte. Vřele Vám mohu doporučit tuto klidnou část Prahy.

Prodej bytu 2+1, 51 m², ul. Buková, Praha 3 - Žižkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaBuková, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Plocha podlahová51 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (2 m²)
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
120 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-11-006
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová