Prodej bytu 2+1, 56 m², Přelouč, ul. Veverkova

Veverkova 1027, Přelouč

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Bydlet ve své a vlastní inspirací zařízené nemovitosti, si myslím přeje každý z nás. A tady máte jedinečnou příležitost si právě tohle přání splnit.

Tvorba interiéru a výběr vybavení bytu Vás bude zcela jistě bavit. Budete se těšit na to, jak se, až bude vše hotové, společně sejdete v obývacím pokoji, provoněném vůní dřeva, a vyhřátém z Vámi zřízeného krbu. Co pak zahřeje ještě víc, budou lichotky Vašich přátel, jak úžasně jste byt zařídili, jak jste kreativní a jak velký smysl pro detail máte.

Výjimečností této nemovitosti jsou naprosto nadstandardní sklepní prostory, kde můžete uskladnit spoustu, nejen sezonních, věcí. Ušetříte tak místo v bytě samotném, a dodáte mu na jeho vzdušnosti a prostornosti.

Chcete se nastěhovat s dětmi? Je pro Vás příjemné si ráno lehce přispat a zároveň vědět, že odpoledne se Vaše dítě zabaví, aniž byste museli denně řešit jeho převoz na kroužky? Tak pak pro Vás mám dobrou zprávu. Do školy dorazí Vaše ratolest naprosto v pohodě sama, a stejně tak se odpoledne přesune do vybraného kroužku v místním Domě dětí a mládeže.

Přírody a možností relaxace je v okolí také dost. Hned před vchodem do domu je zřízeno venkovní sezení, kde si dát kávičku nebude rozhodně od věci. Na procházku po břehu řeky Labe to je odsud mnohem blíže než z ostatních částí města. Oceníte být chvilku jen sami se sebou a v klidu si popřemýšlet o životě? Pak je tu i tahle možnost, a to díky blízkosti místního hřbitova.

Do Tesca i do Penny Marketu je to coby kamenem dohodil a zbytek došel. Malý nákup tedy pořídíte cestou z práce nebo z procházky, a ten větší na tuhle krátkou vzdálenost také v pohodě zvládnete. Zaparkovat své auto můžete pohodlně přímo před domem. Jinak je tu v docházkové vzdálenosti vše, co k životu potřebujete.

K vlakovému nádraží je to jen pár kroků, takže v Pardubicích můžete být za dvacet minut a do Prahy je to vlastně jen chvilka ke čtení.

Budete-li potřebovat pomoc s financováním koupě bytu, rádi Vám s tím pomůžeme.

Chcete začít vymýšlet, jak bude vypadat Vaše nové bydlení? Přijďte se podívat!

Prodej bytu 2+1, 56 m², Přelouč, ul. Veverkova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieByty 2+1
LokalitaVeverkova 1027, Přelouč
OkresPardubice
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná67 m²
Plocha podlahová56 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano (11 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431108
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Kino

Kino

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais