Prodej bytu s balkónem a sklepem 2+1, 63 m² - Příbram, Třída Osvobození

třída Osvobození, Příbram - Příbram VII

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Představte si krásné bydlení či možnost výhodné investice na velmi lukrativním a strategickém místě. Přímo z balkónu vás uchvátí nádherný výhled na známé poutní místo Svatou Horu, které je dominantou města. Byt z kterého na Vás dýchne klid, pohoda a úžasná atmosféra. Přesně takový teď pro Vás mám nově v nabídce.

Bytová jednotka v osobním vlastnictví o celkové podlahové ploše 63 m2 se nachází v 2. NP cihlového domu. Dispoziční řešení nabízí předsíň, ve které je možné vybudovat dostatek úložných prostor, prostorný obývací pokoj s balkónem, ložnici, kuchyň se zděnou komorou, koupelnu a toaletu. K bytu náleží prostorný zděný sklep, ve kterém najdete dostatek místa pro uskladnění všeho co potřebujete. Jsou zde nová plastová okna. Pod stávajícími podlahami jsou krásné, zachovalé parkety. Byt je čistě vymalovaný, vyklizený a čeká na svého nového majitele.

Měsíční zálohy za služby spojené s užíváním bytu pro dvě osoby činí 4500,-Kč (fond oprav, teplo, teplá voda, vodné a stočné a ostatní služby spojené s bytem). Nízké náklady na provoz potěší určitě každého. Bytový dům čeká v letošním roce zateplení a nová fasáda. Znáte situaci, kdy nemůžete zaparkovat? Zde to řešit nemusíte. Pohodlně zaparkujete přímo u domu nebo ve vnitrobloku.

Další velkou výhodou tohoto bydlení je jeho umístění v blízkosti centra Příbrami. Vše, co potřebujete k životu najdete v docházkové vzdálenosti domu (mateřská školka, základní škola, obchody, nákupní centrum, lékař, areál s přírodním koupalištěm Nový Rybník, sportoviště, zastávka MHD i linky do Prahy a okolních obcí). Okolní krásná příroda Brdských lesů přímo vybízí k volnočasovým aktivitám a aktivnímu odpočinku. Milovníci přírody, turistiky i cykloturistiky si toto místo zamilují.

Příbram je město ve středočeském kraji v oblasti pod Brdy na říčce Litavce. Příbram byla proslulá jako historické hornické město, což nyní připomíná Hornické muzeum. Nyní, po útlumu těžby, je známá hlavně díky poutnímu místu Svaté Hoře, kde je barokní klášterní komplex, který se nachází na kopci přímo nad centrem města. Západní dominantu města tvoří zalesněný hřbet hory Třemošná v Brdech. Má velmi strategické umístění - Rožmitál pod T. 15 km, Hořovice 23 km, Dobříš 15 km, Sedlčany 30 km, Praha 60 km, Plzeň, 70 km. Byt je tak díky své poloze vhodný nejen jako rodinné bydlení, ale i velmi zajímavou investiční příležitostí.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si osobní prohlídku. S financováním koupě bytu Vám rádi pomohou naši zkušení finanční konzultanti, kteří jsou schopni zajistit nejlepší podmínky na trhu. A já se na Vás těším na prohlídce.

Prodej bytu s balkónem a sklepem 2+1, 63 m² - Příbram, Třída Osvobození

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
Lokalitatřída Osvobození, Příbram - Příbram VII
OkresPříbram
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Balkónano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431471
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén