Horský apartmán 2+1 s garážovým stáním, Horní Rokytnice

Horní Rokytnice 450, Rokytnice nad Jizerou

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Sklep
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO
V rámci All Inclusive servisu vám nabízíme ke koupi horský apartmán v osobním vlastnictví, vhodný pro celoroční rodinnou rekreaci nebo investiční příležitost. Nemovitost se nachází ve vyhlášené krkonošské lokalitě Rokytnice nad Jizerou – Horní Rokytnice, která je známa především díky vyhlášenému lyžařskému středisku a okouzlující přírodě. Hned u domu se nachází menší lyžařský vlek a sjezdovky - ze sjezdovky je možné na lyžích dojet přímo až ke vchodu domu. Za domem je zastávka skibusu a autobusu jezdícího do Prahy na zastávku metra Černý most (cca 2 hod).
Apartmán o velikosti 61 m2, se nachází v 1. patře apartmánového domu, je dispozičně řešen jako 2+1 a patří k němu garážové stání v domě a velmi prostorný sklep (5 m2) pro uložení cyklistických kol, lyží, saní apod. Obytný prostor apartmánu nabízí předsíň s domácím telefonem, kuchyň s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou (sporák, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem), koupelnu s vanou a WC (pračka, koupelnové skříňky), schody, obývací prostor a samostatný pokoj. Nemovitost se prodává kompletně vybavená vč. spotřebičů a nábytku (jídelní stůl se židlemi, pohovka, konferenční stůl, TV stolek, postele, skříně). Výhodou je nainstalovaná jednotka, zajišťující úsporné větrání v horní části apartmánu. Kapacitně pojme apartmán až 11 osob. Použité podlahové krytiny dlažba a koberec. Topení je zajištěno lokální plynovou kotelnou v domě (poplatky dle vlastní skutečné spotřeby). Internet v bytě zahrnut v měsíčních poplatcích. Poplatky za služby a poplatky SVJ činí cca 3.200 Kč/měsíc.
V bezprostřední blízkosti domu jsou vleky a sjezdovky, restaurace, obchody, pošta, služby, pensiony, motokáry, půjčovna čtyřkolek, autobusová zastávka. Nedaleko se nachází ski areál, snow park, běžecké tratě, bike park, lanový park, půjčovna elektrokol a koloběžek, cyklostezky všech náročností, cyklobusy, sportovní hala. V okolí je také nepřeberné množství turistických cílů – Dvoračky, Janova skála, Harrachovy kameny, Mumlavský vodopád, pramen Labe, Vrbatova bouda atd.
Lokalita Rokytnice nad Jizerou je stejně nádherná v každém ročním období, proto je tolik oblíbená lyžaři i vyznavači turistiky. Odmění každého nedotknutou přírodou, hustými lesy, čistým vzduchem, horským sluncem a romantickými výhledy.
Koupi této nemovitosti můžeme vřele doporučit. Jedná se o skvělou variantu rodinné rekreace, stejně tak o vhodnou investiční příležitost v této době. Díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám naše finanční specialistka, přítomná při prohlídkách nemovitosti, podá veškeré informace spojené s financováním a možností čerpání hypotečního úvěru, a zároveň vám případně ráda pomůže vyřídit veškeré náležitosti. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku. Ráda vám zodpoví případné dotazy a přivítá vás na nezávazné prohlídce. Cena k jednání.

Horský apartmán 2+1 s garážovým stáním, Horní Rokytnice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaHorní Rokytnice 450, Rokytnice nad Jizerou
OkresSemily
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
401 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421437
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Sportoviště

Sportoviště